Dawno nie pokazywałam co się dzieje u mnie w ogrodzie, a jest co pokazywać, bo wszystko rwie się do kwitnienia , jest kolorowo, tak jak lubię Więc czas nadrobić braki
Zaczynają kwitnąć powojniki od Beatki
Przezimowana fuksja nareszcie ładnie się prezentuje
Tereniu moja fuksja Thalia też długo zbierała się po zimie. Twoja przynajmniej już kwitnie, a moja dopiero zawiązuje pąki
Mam nadzieję, że zdąży zakwitnąć zanim znowu wyląduje na zimowisku. Pozostałe kwiatki też
Tesiu cudnie kolorowo
A ta roślinka podobna do floksa tylko z kolorowymi listkami to floks na serio? Bo myślałam że są tylko variegata o biało-zielonych listkach a tu takie inne żółto-zielone cudeńko jaka to odmiana?
Aniu, o floksa wiadomo że będę dbać, on już wie że dzieciaczek jakiś ma do cioci Ani, do Szczyrku jechać Iwonko ta późna wiosna jest odpowiedzialna za to że tak późno fuksje ruszyły po zimie Monia to floks variegata odmiany nie znam
Tak czytam i czytam, że wszyscy zachwycają się floksem...jakim floksem ?!
Pięć razy przeglądałam ostatnie strony ale w końcu znalazłam.
Faktycznie ma niesamowite liście Takie same ma ma moja krzewuszka, pewnie dlatego miałam problemy z identyfikacją
Tereniu ,ależ u Ciebie nakwitło roślin ,co jedna ,to piękniejsza .Twój floksik ,który ma kolorowe liście ,nazywa się Goldmine ,jest naprawdę przepiękny ,też na niego czatuję i na pewno go drapnę
Agatko, ja lubię i kwiaty i liście hosty M-Ewciu Iwonko właśnie ze względu na te listeczki go kupiłam Basiu, to groźba czy obietnica serdecznie Cię zapraszam Ewuniu dzięki za rozpoznanie odmiany jutro zrobię fotki z rozwiniętymi kwiatami
Dziś bardzo miło spędziłam dzień na działce u mojej szwagierki Ostatnio byłam tam z 10 lat temu i baaaardzo działka się od tego czasu zmieniła. Ponieważ jestem nie zmotoryzowana mogłam tam pojechać tylko dzięki Olkowi. Olku wielkie dzięki Pokaże wam jak przyjemnie teraz wygląda działka