.................................. miło się czyta takie wiadomości ..............................................
KONKURS AF na m-c LIPIEC 2013 ... christinkrysia - zwyciężczyni lipcowego konkursu AF
Jestem szczęśliwa i to dzięki Wam
- niskie

dla moich kochanych przyjaciół za cierpliwość w zgłaszaniu mego nicku przez wiele miesięcy.
Tym razem udało się mimo mniejszej frekwencji z racji pełni sezonu działkowego.
Kocham rośliny i pracę przy nich , dbam o ich kondycję.
Są piękne, dorodne i jak zakwitają to jest wielka radość , satysfakcja i ogromne poczucie spełniania się w tym naszym "zielonym" hobby.
Dzięki temu świat jest piękny i kolorowy a moje dni pełne ciekawych zdarzeń i szczęśliwych chwil,którymi lubię dzielić się z Wami.
Pozdrawiam wszystkich z zachodnich Mazur i jeszcze raz bardzo dziękuję.
Dziś tylko ogólne podziękowania bo długo bym musiała wyliczać imiona a przecież tu nie o to chodzi.
Lilia OT Scheherazade - pierwszy sezon u mnie bo to zakup wiosenny - mile mnie zaskoczyła wysokością i ilością kwiatów
lilia OT Lady Alice jest drugi rok ale musiałam ją przesadzać a wiem,ze tego typu lilie lepiej zostawić na miejscu przez kilka lat.
Teraz rośnie w koszyku i jeśli nawet zmieni stanowisko to cebulka tego nie zauważy ...
zamieszkały razem z Scheherazade w jednym dużym koszyku
lilia OT NYMPH
lilie OT Big Brother
Zamiast odpowiedzi kilka zdjęć cudnie kwitnących lilii w różnych zakątkach mojej działki.
Odpowiedzi postaram się przygotować na jutro.
Dziękuję, pozdrawiam i zapraszam na kolejne spacery.