Jejku jakie słodkie maleństwo z niej było. Piękności. Z resztą teraz też jest przepiękna. Baaardzo ale to baardzo podobają mi się koty tej rasy. Ceny ich faktycznie są zabójcze. Ale skoro za psa można tyle dać to czemu nie za kota? Nie podrapała Ci mebelków? Dzielżany bardzo mi się spodobały i na pewno się za nimi rozejrzę.
Magduś przejrzałam Twój wątek ,od deski ,do deski .Masz duszę kolekcjonera i ja świetnie się u Ciebie odnalazłam .Mamy wiele wspólnych roślin .Piękny masz ogród i malutką wierzbinkę ,na którą ja poluję od trzech lat i nie mogę jej nigdzie dorwać .Jeżeli przypomnisz sobie źródło ,gdzie ją kupiłaś ,to daj znać .
Muszę również wspomnieć ,o zwierzyńcu wyjątkowo ślicznym ,wprost do zagłaskania .Wszystko co masz w ogrodzie bardzo mi się spodobało
Aniu (anym), jakbyś chciała nasiona, to mogę zebrać, bo zaraz polecą z wiatrem.
Marysiu (Maska), kwitną już nie tylko dzielżany, ale i nawłoć. Żółty pajączek z sadzonki, może wiosną da się coś oddzielić. A może chcesz pstrolistnego sadzonkę?
Ewa_rozalka, bardzo mi miło. Miniaturowa wierzba ma tyle lat, że źródła już nie pamiętam.
Norbitka, dziękuję.
Modrak, zostań. Zapraszam. Ja polecę po coś chłodnego.
W ogrodzie susza, to może ucieszę Wasze oczy balkonowym kwieciem?
Pieknie i w ogrodzie i na balkonie...niektóre cudne i mi nie znane.Wiem już co jest na 2,3 a co jest na 4
Hibiscusy masz bardzo ładne,czerwony aż parzy kolorem