Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Oleander
Halinko, a pełne ? Bo mnie takie interesują.eukomis pisze:Dziołszki ja mam oleander biały i różowy jak chcecie to dam szczepki.pozdrawiam
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Re: Kwiaty
Halinko właśnie ,aż się przestraszyłam ,że ją gdzieś zgubiłam ,dobrze że jest u Ciebie :Peukomis pisze:Bogusiu trawka została przyniosę Ci ją jak będę szła do Ciebie z piwonią
- bogusia177
Witam właśnie dziś wróciłam z 5-cio dniowej pielgrzymki do Częstochowy
to co przeżyłam--duchowo , tego mi nikt nie zabierze .Był niesamowity upał ,asfalt grzał jak najęty ,dużo ludzi było pod opieką lekarza i musiało się wycofać ,ale ja się nie dałam ,choć miałam też kryzys Dotarłam ....a to parę fotek z trasy

Moje nogi,bardzo ich nie poznaję bo na co dzień są jakby trochę chudsze i zdrowsze

a to na pocieszenie i na jutrzejszy żurek

to co przeżyłam--duchowo , tego mi nikt nie zabierze .Był niesamowity upał ,asfalt grzał jak najęty ,dużo ludzi było pod opieką lekarza i musiało się wycofać ,ale ja się nie dałam ,choć miałam też kryzys Dotarłam ....a to parę fotek z trasy

Moje nogi,bardzo ich nie poznaję bo na co dzień są jakby trochę chudsze i zdrowsze

a to na pocieszenie i na jutrzejszy żurek

Nie wiem, czy są słowa, które mogłyby wyrazić mój podziw dla Ciebie i tych wszystkich ludzi, którzy szli razem z Tobą. JESTEśCIE WIELCY !!!!!!!
z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
- bogusia177
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Bogusiu
Fajnie,że już jesteś.Często myślałam jak wytrzymujesz te upały i tak bardzo życzyłam ci abyś wytrwała a nogi się zagoją bardzo szybko.
Widocznie tam na górze zapisane masz cobyś nie 15 razy odwiedziła MATKĘ a 30 albo i więcej.Dziś damy ci odpocząć ale jutro czekamy na ciebie w swoich ogrodach
Fajnie,że już jesteś.Często myślałam jak wytrzymujesz te upały i tak bardzo życzyłam ci abyś wytrwała a nogi się zagoją bardzo szybko.
Widocznie tam na górze zapisane masz cobyś nie 15 razy odwiedziła MATKĘ a 30 albo i więcej.Dziś damy ci odpocząć ale jutro czekamy na ciebie w swoich ogrodach
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu - nic się nie martw. Jak mówi Karolcia nóżki do góry, potem masaż a potem do zimnej i ciepłej wody na zmianę. Po tych zabiegach będą jak nowe.
I znów pobiegniesz do ogródka sprawdzić co tam nowego kwitnie. :P

I znów pobiegniesz do ogródka sprawdzić co tam nowego kwitnie. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
Haneczko jak już pisałam upały dawały po ,,kościach ,, miałam w pierwszy dzień kryzys ,zabrakło mi wody do picia i byłam blisko omdlenia serce to słyszałam już w uszach, to sie nie da opisać już po prostu odpływałam ale jakoś to pokonałam ,Ja jestem twarda na zabicie jak to mówią u nas dużo wytrzymuję ,nie chcę pisać o pocie który jak oszalały lał mi sie z plecy w miejsce wyżłobione u każdego człowieka ,to wiesz co się działo po dłuższym tarciu czterema literami-- były zdarte do krwi . :P Mam nadzieję że jeżeli zdrowie mi pozwoli to za rok znowu pomaszerujęHanka 1 pisze:Witaj Bogusiu