Monia68 -Nie ma za co dziękować Ja też ci dziękuje za miłe słowa
anabuko1 - Dziękuje a kwiat z bliska są zupełnie inne , są kwiatki których w ogóle nie dostrzegamy dopiero widzimy ich piękno na zdjęciu
Paulii - Również dziekuje
kogra - Póki co lilie zdrowe choć też widzę że je coś podjada w przyszłym roku więcej oprysku na te podjadki. Figurka stoi w domku na ogród boje się że jej deszcz zaszkodzi i będzie po niej
dorcia7 -Tak aniołek słodki kupiłam go w Poznaniu w M1 był jakiś weekend staropolski z domowymi przysmakami no i z takimi cudeńkami . Było dużo takich cudeniek gdybym jutro nie wyjeżdżała na wakacje na pewno bym sobie kupiła jeszcze coś pięknego.
Kochane jutro a w zasadzie dzisiaj w nocy wyjeżdżamy z mężem i dzieciaczkami na długo wyczekiwane wakacje więc do zobaczenia za 10 dni Będzie się działo nie lubię w dużych ilościach ale coś dobrego na pewno skosztuję . Pozdrowienia dla wszystkich
ewa w - Amara - aage - kwiaty_poli - maika - Monia68 - Dziękuję , wakacje były udane , pogoda była rewelacyjna wszyscy się wspaniale opaliliśmy , co dziennie się kąpałam a w zasadzie nawet kilka razy dziennie . Uwielbiam nasze Polskie morze 10 dni minęło szybko ale już się cieszę że jesteśmy w domku wszędzie dobrze ale w domu najlepiej Lili tyle rozkwitło mieczyki szaleją ale przez te burze wiele się złamało dzisiejszej nocy , ale za to piękny bukiet w domku jest. Dzisiaj popstrykałam troszkę fotek ale dodam je dopiero jutro gdyż dzisiaj foto relacja z wakacji.
Witaj w domu.
Dobrze, że pogoda dopisała, wtedy morze jest urzekające.
No to teraz czekam na fotki ogrodowe.
W końcu na pewno sporo się w ogrodzie zmieniło od czasu wyjazdu.