Moje rabaty do Twoich się nie umywają...

Dzięki Iwonuś , na pewno kolekcja będzie się rozrastaćiwona0042 pisze:No tak Dorotko cudna kolekcja floksów
U mnie wczoraj też troszkę chłodniej po deszczu ,ale jak dla mnie nadal za ciepło i duszno bo po tej ulewie zaczęło wszystko parować ,dziś rześki ,przyjemny poranek choć słonko juz swieci ,ciekawe jak będzie po południu ,komary dają się we znaki ,ale na działkę iść muszę bo trzeba zobaczyć jak wygląda po tej ulewie a po drugie moje zamówione rośliny czekają na balkonie na sadzenieDorota71 pisze:Oki, to ja mam chłodniej. Przesyłam Ci ten super chłodek. Aż się chce w ogrodzie siedzieć, tylko te kamory ....
Szkoda tylko ze szybko przekwitają przez te upałybebeluch pisze:Dorotko cudowne masz floksy moje w tym roku jakieś niewyraźne
Justynko bez przesadytynia83 pisze:Zakupy górą, również czekam na zamówienie![]()
Moje rabaty do Twoich się nie umywają...![]()
Dorotko część osób twierdzi ,że słabo się rozrastają,ja nie narzekam kępę mam już ładną ,a juz ze dwa razy ją uszczupliłam bo koleżanki chciałydoroteczkaa pisze:Alez cudne SloneczniczkiMoje jeszcze nie takie wielkie ..:*
Wandziu ja mam go 3 lub 4 rok i co roku jest to samo ,nie wiem co z nim nie takwanda7 pisze:Ja jeszcze słówko o floksie. No właśnie, co z tą Tiarą? Dołączam tutaj u ciebie Dorotko do grona niezadowolonych. Moja zamiast płatków ma takie kuleczki, które się w ogóle nie rozwijają, potem przysychają, brązowieją i tyle tego mam![]()
Może to jakaś taka odmiana dziwaczna? Zastanawiam się, czy tego w ogóle nie wywalić, bo jest po prostu brzydkie.
Janku Tiara jest zawsze zaliczana do pełnych,widziałam w wielu szkółkach w internecie i to szkółkach renomowanych - jednak nigdzie nie ma informacji że kwiaty się nie rozwijają -a szkoda , ale jak możesz to zapytaj czemu brązowiejąmagry pisze:No i się nie rozwiną.Pytałem o to pana szkółkarza.Tiara bardzo często zaliczana jest do pełnych.W rzeczywistości to pojedyncze kwiaty ale tak zbite,że robią
wrażenie pełnych.Takie pozostają.Zapytam jutro dlaczego brązowieją.