Ogródek pełen marzeń cz.2
Re: Ogródek pełen marzeń cz.2
Irenko!
Z tego co zrozumiałam to wysterylizowaliście tę kotke i zaraz po wybudzeniu wypuściliście?
Z tego co zrozumiałam to wysterylizowaliście tę kotke i zaraz po wybudzeniu wypuściliście?
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko pospacerowałam po twoim buszu kwitnącym i ja tu zostaje .Nie ruszam się stad

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beciu bardzo mi miło że będziesz moim gościem. Ja też zaglądam do ciebie nie zostawiając śladu.
Wiesiołek który otrzymałam od Ciebie miał być różowy a zakwitł na żółto.
Miłej niedzieli 

Wiesiołek który otrzymałam od Ciebie miał być różowy a zakwitł na żółto.

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Irenko sliczne lilie i róże
Widze że tak jak my z córką lubisz odpoczywać na działce.,chociaż dziś to nie możliwe nie ma czym oddychać

Widze że tak jak my z córką lubisz odpoczywać na działce.,chociaż dziś to nie możliwe nie ma czym oddychać

- adamiec
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czyli na warzywniku powoli będą zostawać puste miejsca .Koper dojrzały, a kociaki no cóż powoli zaczną się oswajać i nabierać zaufania .Kolorowo na działkach, a te niebieskie kwiatki to może anemony patrząc na liście 

Irenko!
Co za lekarz polecił Wam wypuścić kotkę zaraz po sterylizacji. Kocury wypuszcza się po 3 dniach natomiast u kotki istnieje niebezpieczeństwo puszczenia szwów, zwłaszcza podczas skakania i wspinania czy wylizania. Moja kotka siedziała tydzień po zabiegu w klatce bytowej. Dostawała osłonowo antybiotyk przez 3 dni. Dziwię się temu lekarzowi.
Kotce daj trochę czasu. Moja uciekała przez miesiąc przede mną. Teraz biegnie do furtki jak usłyszy dzwonienie kluczy i daje się głaskać. Kocurek , którego wypuściłam w kwietniu po sterylce już jest obłaskawiony. Wczoraj obydwa dały sobie wyczyścić uszy. Zapuściłam im dzień wcześniej maść na świerzbowca. Profilaktycznie.
Tak więc musisz uzbroić się cierpliwość.
Co za lekarz polecił Wam wypuścić kotkę zaraz po sterylizacji. Kocury wypuszcza się po 3 dniach natomiast u kotki istnieje niebezpieczeństwo puszczenia szwów, zwłaszcza podczas skakania i wspinania czy wylizania. Moja kotka siedziała tydzień po zabiegu w klatce bytowej. Dostawała osłonowo antybiotyk przez 3 dni. Dziwię się temu lekarzowi.
Kotce daj trochę czasu. Moja uciekała przez miesiąc przede mną. Teraz biegnie do furtki jak usłyszy dzwonienie kluczy i daje się głaskać. Kocurek , którego wypuściłam w kwietniu po sterylce już jest obłaskawiony. Wczoraj obydwa dały sobie wyczyścić uszy. Zapuściłam im dzień wcześniej maść na świerzbowca. Profilaktycznie.
Tak więc musisz uzbroić się cierpliwość.
- adamiec
Jadziu tak to chyba anemony które zimą kupiła mi Janka w Poznaniu, dziękuje że mnie naprowadziłaś.
Aniu kotka musiała być wypuszczona, czekały na nią dzieci do karmienia.Teraz już jest dobrze,szwów nie miała tylko z boku maleńkie nacięcie.
szkoda że się na nas obraziła, miała prawo, przychodzi do sąsiadów i tam jest karmiona.

Aniu kotka musiała być wypuszczona, czekały na nią dzieci do karmienia.Teraz już jest dobrze,szwów nie miała tylko z boku maleńkie nacięcie.
szkoda że się na nas obraziła, miała prawo, przychodzi do sąsiadów i tam jest karmiona.
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Irenko zapach kopru mam jeszcze w zamrażarce
Lilie piękne zapach unosi się wszędzie i floksy już w pełnym rozkwicie

Lilie piękne zapach unosi się wszędzie i floksy już w pełnym rozkwicie

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ciekawa jestem czy kotka po sterylizacji może karmić kocięta, bo to ingerencja w hormony 

- adamiec
Marysiu tak zadecydował pan doktor, powiedział że to nie ma nic wspólnego z karmieniem .Dzisiaj byłam na działce, kotka przyszła, zjadła szaszetke kociej karmy napiła się mleczka, dała się wygłaskać i poszła do dzieci. Chyba już będzie przychodziła i się nie gniewa na nas. 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Irenko to fajnie ,że kotka dała sie pogłaskać byle nie wszystkim ,bo są różni ludzie .Zajrzyj do mnie czy poznajesz te roślinkę .Nie wiem czy mam ja od Ciebie czy Marysi .Całkiem zapomniałam co to
SKS się kłania .Jedno wiem na pewno ,że mam ja od niedawna
czy możesz pochwalić sie swoimi czosnkami i może poproszę Cię o zakup u tego gościa główek czosnku na jesienne sadzenie 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj naprawde śliczne masz lilie,kolorki takie jak lubie

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
A mówią, że kot jest pamietliwy... jednak to madra kocica, wie gdzie o nia zadbają.
Zdecydowanie muszę dokupić białe lilie u Ciebie są wspaniałe
Zdecydowanie muszę dokupić białe lilie u Ciebie są wspaniałe