Zielony Świat Moniki cz. 6

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 6

Post »

Moniś, gratulacje, masz siłę w ręcach, oj masz. Machnęłaś takie malowanie, że ha! Jeszcze ciut i będzie można hamaczek zawiesić na tarasie. ;:138
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Patrz, jaka ta moja starsza siostra jadowita
Ja Ci dam starszą siostrę ;:14 Bo na miotle do Piaseczna zaraz przylecę :evil:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Linetko - no się natargałam i namalowałam ale za to po powrocie do domu byłam szczęśliwie zmęczona i śmierdząca ;:306
Aniu - oj tam oj tam, pewno Kasiuli chodziło o to że starsza siostra to mądrzejsza i roztropniejsza ;:224 ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Cześć siostra :) Dawaj linka ;)
Altanka pięknie pnie się do góry. Niech tylko ładnie wygląda bo mnie zabijesz :;230
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

W taką pogodę taka robota? ;:oj
Kobieto, skąd Ty siły czerpiesz? W ten upał to na oddychaniu można się pomylić. ;:306
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Moniko przeczytałam, obejrzałam i stwierdzam, że fajnie u Ciebie ;:138
Balkonowce śliczne, pelargonia tulipaowa zaskoczyła mnie totalnie nigdy takiej nie widziałam ;:oj
Na działce pięknie się dzieje, altanka będzie Ci służyć na lata, no i piękne kwiatuchy ;:138
Podziwiam i zachwycam się jednocześnie :lol:
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Monia lilie przecudne ;:138 zresztą wszystko ładnie Ci rośnie, włącznie z altaną ;:180
No ale może to zasługa Kropeczki która nad wszystkim czuwa ;:224
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halo halo :wit

Witam cieplutko w pochmurny, deszczowy i chłodny dzionek ;:138

Podobno w nocy była burza ale ja o tym nic nie wiedziałam - spałam jak zabita ;:306 i pioruny były i huk niesamowity podobno ;:306 rano byłam zdziwiona że balkon mokry ;:306
Muszę dzisiaj poświęcić troszkę uwagi balkonowcom bo zakwitła mi nowa fuksja, dwie pelargonie i jeszcze mam jakąś plagę robaczków ;:223 przez te upały to tylko podlewalam i uciekałam z balkonu więc muszę się zrehabilitować ;:224

Justynko - oj będzie ładnie na pewno ;:215 twój plan + wykonanie mojej ekipy = najładniejsza altanka na działkach ;:215
Grażynko - oj ciężko było bo jeszcze w rękawiczkach malowałam i potem nie mogłam ich zdjąć tak mi się ręce spociły ;:306
Aniu - dziękuję Sąsiadeczko za miłe słowa ;:196 takie chwile bardzo motywują i co nie ukrywam - poprawiają bardzo humor ;:215 buziaczki ;:196
Tesia - no wiadomo nie ;:108 Kropka czuwa nad wszystkimi pracami ;:215
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

No to pokaż nam kwitnienie ;:224
a u mnie też była burza ale mnie obudziła ;:223
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Monisiu, lilie cudne masz, a domek jeszcze troszkę, jeszcze chwilka ;:215 ;:215 ;:215
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Zgoda buduje,---- jakież to jest adekwatne przysłowie w tej sytuacji ;:202 ;:202 ;:202

pięknie Ci ta budowa idzie Monisiu, jeśli wszyscy się wezmą to na pewno będzie efekt

u Ciebie jest najlepszy przykład świata, gratuluję ;:138 ;:138 bardzo mi się podoba

altana będzie super, no i Kropunia będzie mogła się ochłodzić w upały, a nie tylko pod drzewkiem jęzor suszyć

Ciekawe czy nie zgłupieje gdzie jest w końcu jej domek :;230 :;230 i czego ma pilnować ;:oj ;:oj
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Hej Monia :wit
Wpadam z poranną kawusią i podziwiam Twoje poczynania ;:180
Gratuluję ;:196
Miłego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-grey
Konto usunięte na prośbę.
Od: 9 lip 2013, o 15:44

Post »

Moniczko! :wit Jakie robale zaatakowały Twoje zielone? Myślałam, że tylko ja mam urodzaj na balkonie na gąsiennice na pelargoniach ;:14
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witaj Moniko wpadłam z rewizyta podziwiałam lilie ,róże clemastisy i pelargonie wcześniej.Pięknie u Ciebie.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halo halo :wit

Jakoś dzisiaj mam za dużo energii i humor coś mam za dobry ;:306

Wczoraj jak wpadłam na balkon to ponad 2 godziny robiłam porządki ;:224 wyrzuciłam kwiatki które ewidentnie były jedną nogą na tamtym świecie, poobcinałam wszystkie brzydkie listki i przekwitnięte kwiatki, podłoga została dokładnie zamieciona i umyta, kwiatki dostały pałeczki nawozowe ze środkiem na robale - na wszystkie oczywiście nie starczyło ;:173 - a fuksje wylądowały we wannie gdzie zaliczyły prysznic i pryskanie na mączlika który się rozpanoszył na moich cudeńkach ;:134 dzisiaj powórka pryskania bo oczywiscie środka była sama końcówka i wolę powtórzyć oprysk. Tylko najpierw muszę kupić jakiś środek ;:108
No i jak to bywa w takich momentach - odkryłam że fuksje mi kwitną i to 4 różne ;:306 ale fotki będą popołudniu bo mój aparat się bezczelnie rozładował i robiłam fotki dzisiaj rano o 6.00 telefonem eMka - oczywiście w piżamie ;:306

Małgosiu - pokażę pokażę, ale popołudniu ;:108
Iwonko - oj lilie to ja pokochałam na zabój ;:306 a domek to mam nadzieję że we wrześniu będzie już z dachem ;:215
Agatko - ja się cieszę nie tylko z samej budowy ale to że wszyscy sie przy tym fajnie bawią ;:108 wiem że to ciężka praca, szczególnie dla chłopaków ale mamy okazję spotkać się w każdy weekend, wypić kawę, zjeść ciacho, pogadać, pośmiać się, spaszować obiadek a przy tym powstaje domek ;:108 a okazji do śmiechu to jest co nie miara bo moja rodzinka to z tych wiecznie uśmiechniętych i pozytywnie szurniętych ;:215 A Kropka to już zagląda do nowej altanki i nawet ostatnio jej mówiłam - tutaj będziesz miała miseczki a tutaj postawię ci leżonko ;:306
Grażynko - mam dzisiaj jakiś taki fajny dzionek ;:306 cały dzień się uśmiecham aż szef się zapytał co jarałam przed pracą ;:306
Beatko - ja mam mączlika szklarniowego - takie małe białe muszki ;:134 ale dzielnie walczę ;:134
Beciu - oj lubimy obie lilie co ;:215
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”