Tara - oaza marzeń cz.1
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo piękne róże i zdjęcia też dobrej jakości, nie przejmuj się, co do okrywowych to dobry pomysł, ja przy jednej róży mam posadzony tymianek, latem kwitnie róża i tymianek, który przywabia całe stada pszczół i motyli, może połączyć trochę też ozdobnych traw lub skalnicy, u mnie jest jej zdjęcie, ładnie i obficie kwitnie na różowa, wygląda jak obsypana delikatnymi małymi kwiatkami, jej korzenie rośną płytko i nie szkodzi różą.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zuziu, ja eksperymentuje ze swoim ogrodkiem i teraz jestem przekonana ze realizuje swoje marzenia z dzieciństwa, a roze odegrały wielka rolę szczegolnie pnące dlatego mam do nich taki sentyment. Odkrywam coraz to nowe chadzajac po ogrodkach, dziekuje za odwiedziny u Ciebie jest miło i pięknie, lubie takie spacerowanie pod nieobecność gospodarzy, zapraszam.
Witaj Taro. Spotkałam cię przypadkiem chodząc po ogródku Grzesia i postanowiłam wstąpić do ciebie.
Masz śliczny ogródek, a szczególnie możesz się poszczycić kolekcją tulipanów i róż
Bardzo mi się podobało, będę wstępować częściej.
ps. A jeśli chodzi o mikoryzę (pytałaś Grzesia) to stosuj spokojnie. Jawstrzyknęłam swoim roślinom 2 lata temu i efekty są fenomenalne!
Pozdrawiam Monika
Masz śliczny ogródek, a szczególnie możesz się poszczycić kolekcją tulipanów i róż

Bardzo mi się podobało, będę wstępować częściej.
ps. A jeśli chodzi o mikoryzę (pytałaś Grzesia) to stosuj spokojnie. Jawstrzyknęłam swoim roślinom 2 lata temu i efekty są fenomenalne!
Pozdrawiam Monika
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
serdecznie dziękuje za odwiedziny i rady, szczerze mówiąc to w tym roku gruntownie "modernizuję" swoja działkę, pierwszy sezon nie mam jej zalewanej sukces!!!!!!!!!!!!!!
zawsze bedzie mi miło Ciebie gościć, zapraszam
ps.czy jest okreslony termin wstrzykiwania mikoryzy, bo nie doczytałam się, a w ogole to jeszcze przymierzam sie do zakupu grzybni borowika, nie wiem czy mi nie padło juz na glowę
ale lubie eksperymentować!
zawsze bedzie mi miło Ciebie gościć, zapraszam
ps.czy jest okreslony termin wstrzykiwania mikoryzy, bo nie doczytałam się, a w ogole to jeszcze przymierzam sie do zakupu grzybni borowika, nie wiem czy mi nie padło juz na glowę
ale lubie eksperymentować!
Od kwietnia do jesieni!!!
A na głowę ci nie padło - ja też kupiłam mikoryzę z grzybami jadalnymi i wstrzyknęłam w swoim "lasku" - ciekawa jestem co z tego będzie ;:6
Pozdrawiam cieplutko
A na głowę ci nie padło - ja też kupiłam mikoryzę z grzybami jadalnymi i wstrzyknęłam w swoim "lasku" - ciekawa jestem co z tego będzie ;:6
Pozdrawiam cieplutko
Amatorka....z sercem do roślin
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.