Dobrze ze go kochasz, bo dzieci trzeba kochac od momentu poczecia, tak mowi moj mazmarta325 pisze:Ala obiecała mi keiki z doritenopsis. Piekny jest i już go kocham. Podobno coś zaczyna sie wykluwac
![]()

Dobrze ze go kochasz, bo dzieci trzeba kochac od momentu poczecia, tak mowi moj mazmarta325 pisze:Ala obiecała mi keiki z doritenopsis. Piekny jest i już go kocham. Podobno coś zaczyna sie wykluwac
![]()
Madrze chlop prawiAlice 12 pisze:Dobrze ze go kochasz, bo dzieci trzeba kochac od momentu poczecia, tak mowi moj mazmarta325 pisze:Ala obiecała mi keiki z doritenopsis. Piekny jest i już go kocham. Podobno coś zaczyna sie wykluwac
![]()
![]()
![]()
DziekujeCallanthe pisze:Nie no ja już nie wiem co tutaj pisać bo tutaj takie piękności, że wszyscy wykorzystali wszystkie przymiotnikiNie no Alu naprawdę podziwiam Ciebie i Twój cudowny pokój ze storczykami
Wszystko tak pięknie kwitnie, tak kolorowo, cudownie
Meza tez dopieszczam, ale w innych godzinachactus pisze:Ala zmniejsz format fotki bo calkiem sie rozjechala.Dopieszczasz te storczyki bardziej jak meza swojego
Nie, no spie dzisiaj do 13actus pisze:![]()
![]()
-- 30 lip 2013, o 18:38 --
Jak po nocach z Marta gadasz to Ty chyba w ogole nie spisz
Który to? Albo inne herbaty pijamy, albo na serio mam problemy z koloramiactus pisze: herbaciany sliczny