Słońce i 36*C swoje zrobiło.

Możesz ale nie musisz je wykopać jak zwiędną.OgrodnikSebek pisze:Jak tam Wasze ziemniaczki ? Bo moje jeszcze całkiem zielone. Już przekwitły wszystkie . Daję im jeszcze 2-3tygodnie życia
Czy te Twoje ciekawe ziemniaki wytwarzają "pomidorki"/owoce?allegrowicz-n pisze:Witam a oto moje ziemniakitylko się nie przestraszcie hehe nie są chore ani zgnite
fioletowa to odmiana vitelotte a czerwona to burgundy red.
Jeśli masz ochotę dziel się swoją wiedzą publicznie na forum bo taka jest jego rola.allegrowicz-n pisze:Jestem nowym użytkownikiem i nie mogę dopowiadać na pytania przez forum wiadomości. Jeśli chcecie dowiedzieć sie więcej zostawcie jakiś kontakt to chętnie podziele sie moją wiedzą na temat tych cudek :P
Musi być tylko sucho, bo nocne przymrozki nie zaszkodzą ziemniakom.felcia24 pisze:Oby pogoda dopisała
I oto chodzi,żeby było sucho.Jak nie było deszczu- tak teraz mam go już dość.Pada od niedzieli prawie codziennie i do tego zimno strasznieGunnarSK pisze:Musi być tylko sucho, bo nocne przymrozki nie zaszkodzą ziemniakom.felcia24 pisze:Oby pogoda dopisała