Wszystkie roślinki małe i duże.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wszystkie roślinki małe i duże.

Post »

Własnie byłam na spacerku u Ellibeli i zobaczyłam fuksje , nagle mnie olśniło, że w tym roku masz ich mnóstwo więc przybiegłam.
Pokaż nam kochana wszystkie :wink:
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
agucha432
500p
500p
Od: 3 lis 2011, o 10:10

Post »

Zawitałam i ja :wit
Slicznie i kolorowou ciebie Agatko a multiflorka cudna i duza ja mam maleńką. Kociasty cudny ;:167
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Ja też w wolnej chwili przybiegłam pooglądać Twoje cudności :wit
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit Agatko
Przyszłam podziwiać Twoje: ogrodowe,domowe, namiotowe ;:333 ;:333 ;:333
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Ależ Ty masz kolekcję lilii a ja myślałam, że ja mam ładne. ;:224
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja tu tłoku robić nie muszę, ale podziwiać będę ;:138
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

aGATKO ,JAK MINOŁ DZIEŃ :?:
Ja byłam na działce,ale nic nie robiłam za goraco :wit :wit
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć dziewczynki ;:138 ;:138 ;:138

Jadzieńko,--- dzionek minął szybciutko, gorąco, i szybko, jakoś tak nie miałam na nic fazy

troszkę liści w pomidorkach poobrywałam, no i chałupkę odgruzowałam, pojechałam z wizytą do synowej

i już wieczór, dobrze że Ty nic dzisiaj nie robiłaś, bo to przecież zabójstwo dla Twoich przedsionków.

Iwonko,--- fajnie że się znalazłaś.ale ciekawe co będziesz podziwiać, teraz mam byle co, zresztą zawsze miałam, ale

teraz to kicha, pomidory, i jeszcze raz pomidorki, to moja miłość, a jak wiadomo nie zaczerwienione nie są zbyt fotogeniczne :;230 :;230

Dorotko,--- lilii mam parę sztuk, bo grad mi wtłukł, i fuksje też- pąki, ale cebulki przetrwały, więc do następnego roczku trzeba

czekać, no trudno, mnie się na tamten świat nie śpieszy ;:306

Ewuniu7,--- fajnie że już wróciłaś i odwiedziłaś mnie, podziwiam Twój ogródek, a wycieczek to Ci zazdroszczę, mojego starego

weż gdzieś zaciągnij, to graniczy z cudem :;230

Renatko,--- już myślałam że nie ma takiej możliwości żebyś do mnie zajrzała, a tu zonk, witam Cię ślicznie i zapraszam

oczywiście, obyś tylko nie była rozczarowana, no!!!... jakoś sobie poradzimy ;:333

Agucha432,--- witaj u mnie, zadlądam do Ciebie na sprzedażowy, więc troszkę Cię znam, zapraszam Cię oczywiście

u mnie jak widzisz cała śmietanka towarzyska forum się zbiera, więc jesteś w dobrym towarzystwie ;:215

Ewciu mewciu,--- daj spokój z żartami, to co kwitło z fuksji to pokazałam, na resztę czekam, a trzecia część wydaje mi się tak

banalna, że zastanawiam się po co ja to zamówiłam, no ale doniczki stoją, no i jak to mówi mój małż, dzięki temu się ruszam,

podlewam, żeby nie zgnić siedząc przed kompem :;230

Renaciu1962,--- to jest begonia, oczywiście jeśli będzie to Ci wezmę, bo ta jest za mała żeby dzielić, a peperomki pokazałam po

to żebyś nie pomyślała że Cię okłamuję iż je kupiłam :;230 także na razie mamy takie same biedronkowe piękności z

peperomek ;:304 dobrze że już te wesela Ci się skończyły, bo nudno było bez Ciebie.

Jadzieńko,--- zawsze dziękuję Ci za miłe słowo ;:172

Labeńko,--- dziękuję za pochwały, na razie dojrzewają doniczkowce, i dwa stupice :;230 , co za rok!!!

Ewciu mewciu,--- czekam i tęsknię za fikusikiem, a z truskawkami się dogadamy, najwyżej na wiosnę mi te pięć krzaczorów

podeślesz, i nie denerwuj się, gorzej z midnight rose, oby zdążyła.

Monisiu,--- dzięki że do mnie wpadłaś, właściwie denerwuje mnie to że nie masz dla nikogo czasu, działka bardzo Cię wciągnęła

ale widoczki oczywiście są świetne, i widać ile pracy w nią wkładacie, oczywiście czekam cierpliwie na koniec sezonu

ogrodniczego, i będzie jak dawniej, będziemy odwiedzały się wszystkie u siebie w wątkach, i jakiś kontakt nareszcie będzie

bo teraz samowolka absolutna ;:304 ;:306

Madziu41,---dzięki że miałaś czas do mnie wpaść, pomimo zajęcia tysiącem hoji, tym bardziej jestem Ci wdzięczna za wizytę.

W tym tygodniu byłam u Madzi, i jutro pokażę jakie super prezenty od niej dostałam, nie zrobiłam na razie zdjęć, ale jutro

tego dokonam, a cieszę się hojkami jak dziecko, także doszły mi nowe egzemplarze do przedszkola hojkowego, pewnie na

wiosnę będą już miały wygląd prawie dorosłych hojek, a na razie stoją i moczą nóżki ;:215

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek megagronek Obrazek Ola Polka Obrazek fasolka pojemnikowa Vilmorinu
i pelasie z nasionek ObrazekObrazek

Dziękuję za uwagę :wit :wit :wit Obrazek
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14

Post »

Agaciu piszesz że nie masz czasu ;:oj i ja też nie mam ;:oj mnie to jeszcze dobija że muszę się pokładać co godz, ;:223 bo nogi ;:223 może by tak ich uciąć ;:306 i wiesz co zauważyłam że hoje które stoją w kuchni nie chcą rosnąć ,czyżby dym z papierosów ;:20

Jakie pomidory matuś ;:154 ;:154 ;:154 ja już swoje wywalam ,porosły krzaczory pod sufit i tylko krzaczory ;:172
po dwa pomidorki się buja na nich ;:219 Agaciu miłego wekkendu ;:196 już nie mogę się doczekać kiedy przyjedziesz ;:80 ;:80 ;:80
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Widzisz Agatko wszyscy zalatani, z nosem przy ziemi ryją całe dnie w ogródkach to i czasu na fo mnie ;:219 ale racja - jesienią i zimą nadrobimy. Widziałam w sprzedażowych ile to paczuszek dostałaś - oj kochana pewno znowu jakieś cudeńka ;:224 mnie korci jeszcze jedna hojka ale kurcze najpierw muszę ogarnąć te co mam i zmusić mojego M. do wywiercenia kołków w suficie ;:215
A ta lilia tak ciapata - chyba 3 zdjęcie - to czasem wirusa nie ma?
PS Ha! a ja dzisiaj na śniadanko miałam pomidorka malinowego od tatusia z działki ;:138
Buziolki mordeczko ;:196 ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit :wit Agatko, mój robaczku cudny ,wybacz że tak zaniedbuje Cię ostatnio ,ale mam gościa i nie mam czasu.
Nadrobie to jesienią i zima
Tymczasem moge tylko zachwycać się pieknem lili.i oczywiście pomidorkami,które naprawde cudnie pielegnujesz,Moja córka wie co mówi,bo jest specjalistą w branży pomidorowej ,ma ich pod opieką 11 tysięcy dziennie.Gdybyś mieszkała bliżej zatrudniła by Cię na kierownicze stanowisko ;:196 ;:196
Miłej nocki i niedzielki ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Agatko, widziałam...widziałam.... te śliczne skrętniki. Ten ciemno różowy jest równie ładny co ten jaśniejszy ;:172
Mało jest niebieskich kwiatków, więc ten niebieski skrętnik to taki rodzyneczek ;:224
Agatko, coś mnie ostatnio wzięło na róż.... jak tak dalej pójdzie to dojdzie do tego, że będę nosić różowe kokardki we włosach.... :;230 :;230 :;230
Twoje różowe lilie są cuuuudne ;:138 ;:138 ;:138 Ja mam tylko żółte ale już mi się opatrzyły...
Pomidorki wyglądają smakowicie moje koktajlowe samosiejki są jeszcze zielone a już bym sobie coś dzióbnęła.... ;:306
Pelargonie mają piękne kolorki a raport z mojego kwitnienia wkrótce na PW ;:173
Pozdrawiam cieplutko ;:3
;:196
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agatko coś się dzieje że nie bywasz na fo.A może zipiesz tak jak ja z goraca :wit :wit
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to pięknie ;:108 ;:108 ;:108
Takie skrętniki, że już wiem skąd ta nazwa. Bo mnie aż skręciło z zazdrości :;230 :;230

No a pomidory ;:79 cud, miód i orzeszki ;:215

Za takie widoki to powinnaś nobla dostać. i na OIOMie pracować, cobym za szybko na zawał zazdrosny nie zeszła Ale pokazuj, to chociaż u Ciebie zobaczę jak wygląda śliczny zdrowy i niemój ;:131 pomidor, moje nie są takie piękne, ale co tam, rosną i nawet jednego swojego betaluxa już wszamałam :D
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Skretniczki pierwsza klasa :wit :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”