ja też tu zaglądam, choć nie zawsze zostawiam ślad.
 Masz prześliczne storczyki Darku i do tego wspaniałe fotki im robisz.

Darku, pierwszy raz weszłam w Twój wątek i jednym tchem obejrzałam cały
 Darku, pierwszy raz weszłam w Twój wątek i jednym tchem obejrzałam cały   Przepiękne kwiaty, kwitnienia bardzo bujne i obfite
 Przepiękne kwiaty, kwitnienia bardzo bujne i obfite   Bardzo przyjemnie się ogląda, bo robisz również piękne zdjęcia
 Bardzo przyjemnie się ogląda, bo robisz również piękne zdjęcia   Gratuluję !
 Gratuluję !  

Chyba nawet nie miałabym odwagi marzyć o takiej z obawy, ze ją zmarnuję
  Chyba nawet nie miałabym odwagi marzyć o takiej z obawy, ze ją zmarnuję   Jest śliczna i całe szczęście w dobrych rękach
  Jest śliczna i całe szczęście w dobrych rękach  

zaglądać zaglądam, ale z pisaniem to już gorzej, bo sam wiesz gdzie przesiaduję najczęściej i gdzie najwięcej piszę.
  zaglądać zaglądam, ale z pisaniem to już gorzej, bo sam wiesz gdzie przesiaduję najczęściej i gdzie najwięcej piszę.   

oj żeby moja chciała pokazać te cudne kwiatuszki.
  oj żeby moja chciała pokazać te cudne kwiatuszki.  

Tyle cudownych kwitnień  u Ciebie i tyleż samo rewelacyjnych fotek, że nie darowałabym sobie, gdym nie miała możliwości tego wszystkiego podziwiać. Obiecaj mi więcej zdjęć Twoich storczyków, a szczególnie cattlei, to będę Twoim bardzo częstym gościem
  Tyle cudownych kwitnień  u Ciebie i tyleż samo rewelacyjnych fotek, że nie darowałabym sobie, gdym nie miała możliwości tego wszystkiego podziwiać. Obiecaj mi więcej zdjęć Twoich storczyków, a szczególnie cattlei, to będę Twoim bardzo częstym gościem   Pozdrawiam!
 Pozdrawiam! 

Zwłaszcza Ascocendy nie są takie trudne włąśnie dziś wypatrzyłem drugi pęd na tej czerwonej,to już chyba czwarty w tym roku
 Zwłaszcza Ascocendy nie są takie trudne włąśnie dziś wypatrzyłem drugi pęd na tej czerwonej,to już chyba czwarty w tym roku  .Najlepiej wsadzić do wazonu odpadnie problem częstego moczenia i zapewnienia odpowiedniej wilgotności.Moczenie raz w tygodniu w między pryśnięcie spryskiwaczem do wazonu i już
 .Najlepiej wsadzić do wazonu odpadnie problem częstego moczenia i zapewnienia odpowiedniej wilgotności.Moczenie raz w tygodniu w między pryśnięcie spryskiwaczem do wazonu i już 
Niestety nie wiemCiku pisze:A co to za sabotek dokładnie ten ostatni, prze słodki jest...