Hej
Marto32-Marteczko-Kamo-Karnovo-Tomku-Aniu-Anko-Dorotko-Lolivetko
Marto32-I ja Cię witam milutko jako mojego kolejnego nowego Gościa-witaj w klubie.Miło,że podobają Ci się moje storczyki
Marteczko-To moje pierwsze keiki i kupa z tego powodu radochy ale czy uda mi się wychodować z niego kolejne mini czas pokaże?
Kameczko-Fajne to i cieszy,że podoba Ci się mój mikrus i keiki
Karnova-Oby tylko to potomstwo wyrosło na dorosłą mini?
Tomku-Toteż,żeby trafić na tak kontrastujące kolory nagrzebię się niemało zanim trafię na takiego a co do korzonka "małego" to masz jak zwykle trafne skojarzenia,kształt dżdżownicy ma jak najbardziej
Aniu-Bardzo bym chciał,żeby keiki rosło samodzielnie jak najszybciej
Anko- I Ciebie również serdecznie witam jako mojego kolejnego miłego Gościa w moim wątku i cieszę się,że moja kolekcja storczyków zasługuje na uwagę
Dorotko-Widziałem i miałem już nawet w ręce te mini w K...ale zrezygnowałem z kupna bo były bardzo drogie
Lolivette-Bardzo mi miło Cię powitać i cieszę się,że jesteś moim kolejnym nowym Gościem
Dzięki Wam za kolejne sympatyczne odwiedziny i jeszcze sympatyczniejsze w słowach posty.Zapraszam do kolejnych i Wszystkich pozdrawiam
Jestem co prawda na wyjeździe i nie mogę się pochwalić nowymi zdjęciami i poczynaniami moich podopiecznych a jak wynika z telefonicznych relacji moich domowników,czynią postępy kolejne z nich.
Nie wiem jak się zabiorę do domu z wszystkimi moimi bagażami bo do nich doszły kolejne a konkretnie nowe roślinki w tym dwa storczyki,które kupiłem bo nie mogłem im się oprzeć.
Dziś chcę się pochwalić jednym z nowych jednopędowch nabytków,może nie jest on aż tak bardzo powalający ale mnie się spodobał a kupiony w K...ku mojemu zdziwieniu za jedyne 19,90zł,co jest wydaje mi się rzadkością w tym markecie a to on:
No to jeszcze kolażyki:
A może jeszcze kilka swirli?:
Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń