Próbuj! ale coś Ci zdradzę chyba dlatego, że jesteś dobrym człowiekiem stałą się rzecz nadzwyczajna. Pisałaś kiedyś że chciałabyś moją rejnutrię, a ja Ci odpisałam że dopiero na wiosnę. Ale próbowałam na kilka sposobów ją rozmnożyć i nic.... parę dni temu patrzę a co to wyrasta na trawniku? jest odrost - wykopałam wsadziłam do doniczki i od czterech dni stoi - chyba się przyjął - dla Ciebie Dorotko!
Witaj Dorotko .
Niech Ci przez myśl nie przejdzie czy wklejać zdjęcia?.Oczywiście.Ogród piękny co i rusz nowe pomysły a ile cudnych i kwitnących kwiatów.Pokazuj ja na pewno będę oglądać i podziwiać.
No widzisz Dorotko warto bo jak się mam ładne rośliny to trzeba się nimi chwalić Muszę Ci go wysłać w doniczce bo nie wiem jaki jest mocny, może w przyszłym tygodniu może jeszcze coś dobierzesz?
Ja zaglądam, tylko nie mam czasu pisać Jak na suszę, to całkiem pięknie Ci wszystko kwitnie, ale u mnie podobnie, mimo spękanej ziemi, rośliny jeszcze jakoś dają radę...tylko robić w ogrodzie nie ma jak, bo kilofem by trzeba ziemię łupać... Pamietasz nazwy tych róż ze zdjęć wklejanych przez Ewę? Przepiękne są!
Agnieszko, to róża. Maryś, to faktycznie w doniczce i poczekajmy aż się ładnie przekorzeni. Nie masz pojęcia, jak się ciesze. Ewcia, oj nie tylko dzieci miały radochę. Pati, ja nie mam pojęcia jakie mam róże, podoba się to kupuję i nie robię tabliczek a chyba powinna, może zacznę....