Reniu śliczne Twoje donicowe kompozycje Takie stonowane i wszystkie donice takie same.... bardzo podziwiam Twoją konsekwencję.... ja to muszę nawtykać wszystkiego, bo z niczego nie umiem zrezygnować
Rozwary śliczne, 3 kolorki??? Ja swój niebieski muszę przesadzić, bo moim zdaniem najpiękniejszy a ma najgorsze miejsce....
Oponki-robię się głodna i nawet nie wspominam o ciastkach bo moi też zaraz by zjedli.
Starszy jak się oderwie od monitora to mówi - mamo mało cukru mam trzeba by coś upiec.
W końcu coś kwitnie jednocześnie u mnie i u ciebie - rozwar.
Renatko, piękne masz róże i lilie, a rozwary chyba najładniejsze. Przeżyłam podobnie jak Ty miłe zaskoczenie, kiedy mój jedyny niebieski rozwar wylazł spod ziemi i zakwitł, kiedy już spisałam go na straty.
Dziewczyny od rana mam małe urwanie głowy. Musiałam jechać do Żor, dwugodzinna nasiadówka w biurze, potem obiad i oponki
Z ledwoscią zrobiłam fotki, dziewczyny chciały zjadać gorące
Zapraszam
Moja nowa ozdóbka
Muszę dać inny sznureczek, bo ten mi do niczego nie będzie pasował
Teraz muszę trochę dychnąć. Na Wasze wpisy odpowiem troszkę później Przepraszam
Dziękuję, że do mnie zagladacie
Reniu o tej porze jestem bardzo wygłodniała a Ty takie pyszności pokazujesz!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain