U mnie jak w większości ogrodów wszystkiego po trochu a może troszkę więcej ...
Zdaniem niektórych forumowiczów - busz co nie do końca jest prawdą bo zdjęcia z perspektywy niewielkiej działki nie oddają autentycznych proporcji odległości ...Ale nic to ...
O, jest następna część Kwiatków i Rabatek naszej Maryni! Maryniu, pięknie rozpoczęłaś wątek, tak kolorowo. Ja uważam, że masz busz, ale przecudny i ja go właśnie w takiej postaci jak go pokazujesz uwielbiam!
Miłego dnia
Maryniu ,witam Cię pięknie w nowej części .Zawsze chętnie do Ciebie zaglądam ,bo jest co podziwiać .
Cudowne masz rośliny i dużo ,a ja właśnie tak lubię i mam tak samo .
Maryniu witam się w kolejnej części Twojego wątku.
Mnóstwo pięknych roślin masz w swoim ogrodzie .
Widzę taką roślinę o zielonych owocach i fioletowych kwiatach.
Mogłabyś powiedzieć, czy to jakiś kolcowój, gdyż kupiłam niedawno dwie odmiany, ale dopiero jedna zakwitła i jakoś słabo wiąże owoce .
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Anabuko1,Dorciu,Agusiu ,Ewo-rozalko, Małgocha, justinajb,Marzena,Tajko - miło,że towarzyszycie mi na pierwszej stronie nowego wątku i liczę na dalsze odwiedziny!
Tajko - kolcowoja nie mam ani nawet nie znam To psianka zawiązuje owoce i będzie miała czerwone koraliki..
kolejna tigrida zakwitła szkoda ,że nadal w tym samym kolorze..
Kriss,igielka 78,Ewa w- bardzo miło Was powitać w moim wątku , serdecznie dziękuję za jawną wizytę!
Mój ogrodowy mix..cd
wieczorna porcja po pracowitym dniu to dla mnie przyjemność... a jak się jeszcze komuś spodobają ...to pełnia szczęścia...
Rabaty dzisiaj znacznie ogołociłam bo wycięłam maruny, kwiaty niektórych host,które już przekwitły i zbrzydły,a także przycięłam lawendy i przetaczniki,wcześniej szałwie i róże ...przekwitają też lilie i liliowce...lato osiągnęło półmetek...
sadziec
pyszni się pysznogłówka
tegoroczne biedronkowe clematisy miały być 2 różne różowe ale te też mogą być..
casanova