Crossandra pięknie kwitnie i mocno się rozrosła U mnie twoja morelka też kwitnie różnymi kwiatkami raz pełne, raz pojedyncze, pojedyncze w paseczki, pełne jasne Plantacja kloników pełen profesjonalizm, nic do śmiechu nie widać
Do Twojej plantacji klonikowej nic tylko się uśmiechać bo bardzo ładne i zdrowe te Twoje kloniki.
Bardzo ładne ujęcia kwitnącego oleandra a crossandra fortuna swym kwitnieniem powala
Pozdrówka
Ale piękne egzotyczne kwitnienia, Hibiskus morelowy super ale z niego ogromny krzak ,
Oleander i pajączek Siewki Kloników słodziaki, tylko patrzeć jak Ci zaczną kwitnąć
Storczyk dorodny. U mnie tez zakwitł biały storczyk.
Nie wiem co najpierw pochwalić, same moje ulubione kwiatuszki , a crossandra fortuna jak się ją rozmnaża? Hibiskus niespotykany, kloniki bardzo ładnie rosną i storczyk taka czysta biel. Fajnie ,że zakwitł oleander widać masz dobrą rękę do kwiatów
Tereniu Crossandra jest zupełnie niewymagająca. Wystarczy tylko ją podlewać i od czasu do czasu chlupnąć troszkę nawozu. Lubi dość widno, ale nie musi stać na południowym parapecie.
Na prośbę Pati zdjęcie crossandry w całej okazałości (tylko tło nieciekawe )