Zuzanno, imponująca kolekcja kieliszków! U nas nadal za zastawę robią musztardówki, bo cały impet wkładam w zbieranie filiżanek...
A ryby z angielską scenką rodzajową ktoś nie widział...by mi pasowała!
portugalia pisze:stare meble to jeszcze rozumiem, ale w takich rzeczach jak wyżej to naprawdę nie wiem co Wy panie widzicie
jeszcze mi tutaj brakuje szklanej rybki z odcinku o Kiepskich.
No to jeszcze napisz po ile i gdzie to ????SandraABC pisze:Dziewczyny u nas tej malowanej porcelany co niedzielę pełno. Na każdym stoisku praktycznie coś od kompletu można dorwać , kolory niebieskie,zielone,brązowe i czerwoneJa mam brązowe talerze... jutro jak się uda to reszcie zdobyczy zrobię zdjęcia:)
Nie bardzo on nowy: w moich okolicach i w całym pasie przygranicznym w co drugiej stodole niemieckie 'starocie' sprzedająportugalia pisze:Żeby mieć taki jeden a najlepiej kilka punktów w Niemczech skąd można by się zapatrywać w takie starocie i u Nas sprzedawać to by było coś, sposób na jakiś nowy interes i nowy trend u nas.
Zielona Góra - giełda samochodowa w każdą niedzielę jestgrazynarosa22 pisze:No to jeszcze napisz po ile i gdzie to ????SandraABC pisze:Dziewczyny u nas tej malowanej porcelany co niedzielę pełno. Na każdym stoisku praktycznie coś od kompletu można dorwać , kolory niebieskie,zielone,brązowe i czerwoneJa mam brązowe talerze... jutro jak się uda to reszcie zdobyczy zrobię zdjęcia:)
to ja z UK sprowadzam.....a tam leżą.....![]()
u nas na ciuchach widziałam kiedyś 4 talerze.....za 28 zł![]()
na a....są drogo bardzo....dzbanek po 50 zł !!!!