Bajecznie tu u Ciebie i królują lilie! Ta bordowa, taaaka błyszcząca jest wspaniała, a ta czarna . Super, że ciemne kolorki przełamują słoneczne liliowce
Gosiu tak dużo kwitnie w lipcu roślin,ze nie wiadomo na czym oko dłużej zawiesić ... lilie w większości mamy podobne i tak sobie myślę,ze koniecznie trzeba dopupić tych późno kwitnących aby przedłużyć ich obecność.
Uwielbiam je w wazonie bo bardzo długo stoją a ścinam gdy pęka pierwszy pąk na łodydze.
Jakiej wysokości jest Twoja katalpa i jak szybko rośnie ?
Chyba źle swoją posadziłam bo przecież ona ma parasolowaty kształt i nie wiem, czy zmieści się za ileś tam lat.
Byłam już dzisiaj Gosiu u Ciebie , ale nic nie napisałam. Teraz też powinnam nic nie pisać, bo mi dech zaparło z wrażenia . Lilie, róże, tojad, ostróżki, hortensje, liliowce . Dzieje się, oj dzieje . Ostróżki kwitną może już drugi raz?
Łał, ale olbrzymie kwiaty Ci urosły a może to zasługa wielkości zdjęć
W każdym razie mnóstwo u ciebie różnej maści kwiatów, a to znaczy, że nie próżnujesz, tylko dbasz o ogród.
Ja wczesniej zmnieszjałam do rozmiaru 1600 i dobrze było,a teraz w tym rozmiarze to jakieś duże własnie wychodza,coś mam chyba zmienili,i trzeba bedzie bardziej je zmniejszać