Zeberko, oczywiście, bardzo chętnie Ci wyślę gałązki fuksji do ukorzenienia, ale może zobacz jeszcze, co z mojego ogródka by Cię interesowało, bo aż szkoda robić przesyłkę z paroma mizernymi gałązkami.
Saro Wpadłem z rewizytą i z pewnością zostanę Jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu, masz tak wiele odmian, wspaniałe wrażenie robią kolorowe winobluszcze, ciemny rozchodnik i inne niezliczone rośliny, bardzo spodobał mi się pofalowany kształt rabat. Mam nadzieję, że w przyszłości się czymś zielonym lub kolorowym wymienimy. Jakby Ci się coś u mnie spodobało to śmiało pisz
Linetko, ja tam się ucieszę choćby z samych gałązek, a powiedz czym mogłabyś się podzielić? Bo ja tam nie lubię sępić
U mnie coś Ci się jeszcze podoba,a mogę się tym podzielić?
Darmokot, Witam serdecznie nowego gościa.
Falowane rabaty to akurat mój pomysł, proste rabaty nie maja tego czegoś choć również znajdują się w ogrodzie. Szykuje się wymianka?? Ja się pisze choć miejsca to już nie mam
Zeberko, ja mam taki sam kłopot jak Ty: brak kawałka nieobsadzonej gleby do wykorzystania. Wszystkiego jest pełno, a zajęcie kolejnego kawałka trawnika wymagałoby niemal wojny z domownikami.
Dawno u Ciebie nie byłam...jestem pod wrażeniem! Naprawdę, to nie jest kurtuazyjna formułka - no dech mi zaparło! Tyle kolorów, tak wszystko dopieszczone, mimo pozorów buszu podziwiam
Floksy i canna pięknie kwitnie, róża lawendowa powala na kolana, świetny kolorek
Saro powiedz jak u Ciebie zimuje rozwar? Zakupiłam małą sadzonkę a słyszałam że potrafi przemarznąć
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Aniu, co prawda działkę uprawiam dopiero drugi rok, rozwar przetrwał u mnie jedną zimę jak na razie ale jestem z niego zadowolona bo niczym nie okrywałam
Róża to moja ulubienica, kocham ten kolor i pomyśleć że kupiłam ją prawie za bezcen.
Dzięki Linetko , niebieska różyczka? Czyżby chodziło Ci o rozwar???
Tu Wam muszę pokazać prymule giganty, bo mama ciągle mi mówi że trzeba je pokazać na forum Liściory jak u sałaty!
Nie, Zeberko. Miałam na myśli tę bajeczną różyczkę na ostatnim zdjęciu.
A te kwiaty z nowej serii też niesamowite. To jest naprawdę prymula? Jaka gigantyczna!