urlop był bardzo udany i już powoluśku wracamy do rzeczywistości ...coś dla ochłody i wspomnień
kropelka pisze:ooo, jakie cudne lilie

i ja je uwielbiam ale jak za wiele na raz kwitnie to aż dusi zapach...

...mam nadzieję że nie podpadłam
...pochwalam

teraz już taki:

..postarał się M
Iwonko ta czerwona to miała być BACARDI orientalna a różowa targowa NN ...ale ja nie znam się na liliach...zajrzyj do AGNESS ona znawca w tej dziedzinie a i może znajdziesz u niej w ogrodzie taką...
E-mienta nie wiem czy tak można ale u mnie zdaje egzamin...podlewam rozcieńczonym kwasem z ogórków lub z kiszonej kapusty

a to wysokie to Tojad śliczny prawda? ale trujący a dzieciaki lubią go podskubywać

roślinka "bezzabiegowa" polecam
Aniu motylków u mnie teraz i na lawendzie i na jeżówkach pełno...

to jeszcze raz dla ciebie lilie ale w komplecie

pilnuje ich nasz paw"różany"

a taka była sama więc znalazła sobie koleżankę ostróżkę

a ta lilia jak wyjeżdżałam była w pąkach a jak wróciłam zaczekał tylko jeden kwiatuszek abym go podziwiała
Moniś pogodę mieliśmy super...i przygody

...kolejna hortensja dla ciebie, ładnie się rozrosła przy schodach i w tle dereń potęguje" kolor"
Margo

a teraz najefektowniej wygląda ta hortensja

i szersze spojrzenie
MLODA1 pisze:Witaj Aga, ale lilie piękne i na pewno cudownie pachną, bo moimi zapachami lilii zachwyca się teściowa. Liliowce grają teraz kolorowy koncert.
Aniu u mnie liliowce już prawie przekwitły-niestety ..ale widziałam jakie piękne oczko popełniłaś
i wszystkiego naj zieleńszego
AniaDS Raubitter jest piękna podczas kwitnienia, ale i teraz daje śliczne tło bo ma delikatnie szare listki i nie jest chorowita u mnie
Misiu jestem

mam nadzieję że wszystko się ułoży i uda ci się spełnić "groźbę"
w sierpniu muszę to w realu zobaczyć
Helen ja dopiero uczę się "traw" od niedawna ale zaczynają mi się podobać
to jest tegoroczny nabytek Bouteloua gracilis ciekawe czy przezimuje

a tu wśród aksamitki przecudnej-prezent od Forumki -rośnie sobie Miscantus sinsnsis Strictus podobny do Zebrinusa
pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny