Jukki mi się podobają i to bardzo jak kwitną, ale te ich okrooopnie kłujące liście
Masz ładną dużą kępę Stelli. Zresztą powiedzmy sobie to wyraźnie, masz mnóstwo, pięknych, dużych i zdrowych roślin
Witam Kochane w piątkowy poranek Jak ten czas leci, znów trawa do koszenia, rabaty do wypielenia... Dziękuję Wam za odwiedziny i miłe wpisy. Zostawiam zdjęcia i pędzę przejrzeć Wasze ogrody
Anabelka
Mariola i Anabelka - celowo puszczam dziś kilka fotek z osobami w tle, zeby mozna było porównać jakie te roslinki już duze
Niczym z bajki Dawno ,dawno temu w pięknym ukwieconym ogrodzie mieszkały księżniczki .Nawet mosteczek tylko nie widzę księcia zaklętego w żabę .Może już odczarowałaś? .Cudnie .Mariolka a córcia będzie pomagać mamusi i łamać serca za jakiś czas.
Marysiu, dziękuję Uwielbiam sesje zdjeciowe w ogrodzie, najbardziej lubię fotografować dzieciaki biegające wśród kwiatów. Później jest naprawde miła pamiątka jak zdjęcia wywołam- są dzieci i ogród na zdjęciach. Bo tak, to wiadomo- samych zdjęć kwiatów nie wywołuję- człek by zbankrutował i trzebaby dobudować pomieszczenie na albumy z fotkami ogrodowymi
Beatko, oj nie strasz, ona jeszcze taka mała , a Ty już mi kawalerów pod okno wstawiasz
hej Mariolciu
dobrze Cie widzieć ,fajnie jak ktoś wstawi swoje zdjecie bo wtedy już nie jest tak anonimowo lepiej sie pisze ,córcia wspaniała i też zamiłowanie do kwiatow ma ?
a lilie ojej jakie wysokie piekny kolor
Mariolko piękne fotki...miło Cię poznać, chociaż tyko z fotografii... to prawda wtedy lepiej się pisze Lilie niesamowicie wyglądają w takiej kępie i do tego są bardzo wysokie
Pozdrawiam
Ładnie wyglądacie wśród kwiatów nie wiadomo kogo podziwiać .. U mnie tez kwitną pysznogłówki ale nie w takiej kępie , hortensja ślicznie ci kwitnie a lilie już mi przekwitają a liliowce nadal ładnie kwitną szczególnie te wielkie kępy ..
Dokładnie zdjęcia dzieciaków w ogrodzie to świetna pamiątka, nie dość, że można zobaczyć jak dzieci rosną i jeszcze w tle zmieniający się przecież z roku na rok ogród