Aniu, witaj , nie pomogę Tobie w identyfikacji żurawki, ja niestety nie mam pamięci do nazw, ale specjalistką w żurawkach jest Iga , ona Tobie pomoże , zresztą ta żurawka jest od niej
Małgosiu, ile tam u Ciebie kwiatów! Piękne obrazki, a różnice w nasadzeniach bardzo zauważalne!...
Mam nadzieję, że się u Ciebie wypogodziło - tu jest całkiem przyjemny dzień.
Pozdrowienia!
A
Witajcie , dziś u mnie bardzo ciepło i słonecznie , trochę powyrywałam chwastów w ogródku i uciekłam do domku, bo wytrzymać nie szło.
Dziś nasz kotek Bimbuś ( szary ) miał wypadek, przygniotła go mała drabinka, strasznie się bałam że będzie miał uszkodzony kręgosłup, ale na szczęście wszystko jest ok, jest teraz na obserwacji u weterynarza, dzieci by się zapłakały jakby się coś mu stało...
Witaj Marzenko, dzięki za odwiedziny, kwiatki ze zdjęcia to jednoroczna werbena zwisająca
dziś u mnie zapowiada się ładny dzień
Wczoraj odebrałam z ogrodniczego zamówiony przycinak do trawy , nareszcie będę mogła ładnie wyregulować rabaty
a jutro jadę po moje dzieci , 10 dni bez nich to bardzo długo, już się nie mogę doczekać by je przytulić
Gosiu,widzę,że tobie też nieraz wychodzą zdjęcia giganty,nie wiem od czego to zależy jak wszystko robie tak samo.To pierwsze takie rozstanie z dziećmi?
Na L to liatra, a na R chyba rudbekia
Przejrzałam Twój wątek z przyjemnością, bo miło zobaczyć, jak się wszystko zmienia, rozrasta, pięknieje. Obejrzałam zdjęcia zwierzyńca, który Ci się również sukcesywnie rozrasta Co się stało z rudym kotem?