Super nowości, kaladium piękne, storczyki również i te zdjęcia motylka i krowy Szkoda tylko, że właśnie takich widoków coraz mniej...
Szczęślin cudny , no i calathea pięknie Ci rośnie. A ciacho... Po weekendzie staram się ograniczać z jedzeniem , a tu takie widoki....
Kasiu,to miałaś mleczarnię pod domem i co nie skorzystałaś???? Fotka, super relaks dla oczu. Bukiety u Ciebie zawsze są eleganckie i nietuzinkowe, a storczyki tez się rozszalały w kwieciu
Dziewczyny miło mi że do mnie zaglądacie...Pati,Maryś,Kasiu
Krówkę spotkałam na spacerze przez pola...nie zbliżałam się do niej...choć jestem ze wsi to nigdy udoju nie robiłam i teraz tym bardziej się nie odważyłabym
Kasieńko nadrobiłam wreszcie zaległości u Ciebie. Choc pewnie znowu mi się nowe nazbierają.
Pięknie kwitną Szczęślin i Kloniki Cieszę się, że podobnie jak ja tak lubisz Peperomki.
No i nie mogę się doczekac przeglądu Twoich Begonii.
Kasiu,fajowaty ten klonikowy kwiatek a kwiat kaladium naprawdę robi wrażenie
Bardzo podoba mi zielona butelka z białym mieczykiem - fajnie to wymyśliłaś
Aaaaa... krówka też śliczna, chociaż ja akurat mam przyjaciółkę na gospodarstwie, więc dla mnie jest to dość częsty widok Muuuuu....
Pozdrawiam
Witajcie kochani
Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za wizyty
Obiecałam mały przegląd parapetów więc obfociłam begonie i peperomie.Ale najpierw obiecany ostatnio bukiet.......a raczej wspomnienie bo dzis jest już inny
A teraz moje begonie...pięknie rosną, zachodzę w głowę czemu poprzednie dwie uśmierciłam
A teraz moje peperomie
I jeszcze kuzynka peperomi...pilea (pieniążek)
-- Śr, 24 lip 2013, 14:39 --
Nie wiem czemu mi się tak na krzyż pododawało miało być parami :ogólne zdjęcie i zbliżenie...ale pokapicie co do czego
Podobnie jak Ela masz całkiem sporą kolekcję peperomii i begonii. Wszystkie oczywiście ładne i zadbane W sumie jakby tak się zastanowić to ja też ich trochę mam, choć na nie tak uwagi nie zwracam