Zachwycające storczyki
Re: Zachwycające storczyki
Twoje kwitnienie Wioleczko? Szkoda ,ze oddalas tamtego bo super by razem w jednej doniczce wygladaly z gaszczem kwiatkow 

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu przecież Wiola go dopiero kupiła - "Następca pomyłkowego bliźniaka"
Bardzo ładny i subtelny Wiolu 

Ja juz sie polapac nie moge w tych Wioli zakupach ,pomylkach ,blizniakach i tym podobnym 

Bardzo udany zakup - warżka i delikatne żyłki dodają mu wdzięku! 

Pozdrawiam,
Marta
Marta
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Kasiu actus,Aniu Dufin i Marto dziękuje kochane
Storczuś w rzeczywistosci ma bardziej wyrazisty i powiedziałabym żywszy kolorek.
Aparat troszkę przekłamuje kolor
Ale dwupędowiec z dużą ilością paczusiów na pewno pozwoli mi otrzeć łzy po blizniaku

Storczuś w rzeczywistosci ma bardziej wyrazisty i powiedziałabym żywszy kolorek.
Aparat troszkę przekłamuje kolor

Ale dwupędowiec z dużą ilością paczusiów na pewno pozwoli mi otrzeć łzy po blizniaku

Aaaaa ,no teraz w domu jestem.Kupilas sobie pocieszajke tak? 

- wiolamanka
Kasiu dokładnie tak jak mówisz
Ala mam większe zmartwienie.Otóż w marketach gdzie najczęściej zakupuję falki są same różowe i białe jak słusznie kiedyś powiedziała Anka Dufin i jest coraz większy problem aby coś wybrać czego się nie ma
I potem się dzieić,że trafiają się duplikaty czy też bliznięta

Ala mam większe zmartwienie.Otóż w marketach gdzie najczęściej zakupuję falki są same różowe i białe jak słusznie kiedyś powiedziała Anka Dufin i jest coraz większy problem aby coś wybrać czego się nie ma

I potem się dzieić,że trafiają się duplikaty czy też bliznięta

No tak ,to jest problem ,ale zauwaz ,ze sa biale z czerwona warzka ,z pomaranczowa ,zielona ,bordowa itp itd.Rozowe idem 

Witam Wiolu
Anka z tej strony
śliczna ta pocieszajka
Zgadzam się z Tobą, że w marketach jest coraz gorzej
) dlatego przerzucam się na internet, tam można znaleźć ciekawsze okazje.
Ostatnio grzebałam na OG i znalazłam chyba Twój wpis pod którymś storczykiem, prawda?? To był Twój komentarz?? Chyba Liodoro o ile pamięć mnie nie myli..

Ostatnio grzebałam na OG i znalazłam chyba Twój wpis pod którymś storczykiem, prawda?? To był Twój komentarz?? Chyba Liodoro o ile pamięć mnie nie myli..
- wiolamanka
Kasiu no tak masz rację
Anko Ciku Witaj w moim wateczku
Z tym internetem tez bywa różnie,czasem można się rozczarować
Tak w OG to mój wpis pod Liodoro,bo był zgodny z opisem i w bardzo dobrej kondycji
Czego nie mogę powiedzieć o drugim storczyku jaki tam zakupiłam a mowa o Mini Marku
Były dwa w doniczce z czego jednemu wychodził uschnięty pęd ze stożka wzrostu
Oczywiście OG negatywnego komentarza nie wystawił

Anko Ciku Witaj w moim wateczku

Z tym internetem tez bywa różnie,czasem można się rozczarować

Tak w OG to mój wpis pod Liodoro,bo był zgodny z opisem i w bardzo dobrej kondycji

Czego nie mogę powiedzieć o drugim storczyku jaki tam zakupiłam a mowa o Mini Marku

Były dwa w doniczce z czego jednemu wychodził uschnięty pęd ze stożka wzrostu

- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O i kolejna świeżynka

W OBI zauważyłem nową "modę". Białym storczykom psikają po płatkach jakimś sprayem, dziadostwo, wychodzą takie różowe/zielone/inne przebarwienia... ale tak chamsko... Już się chyba niebieskie przejadły i kombinują z nowinkami. Ciekawe co następne, może je w smole wymoczą.wiolamanka pisze:.Otóż w marketach gdzie najczęściej zakupuję falki są same różowe i białe
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
.furious pisze:O i kolejna świeżynka
W OBI zauważyłem nową "modę". Białym storczykom psikają po płatkach jakimś sprayem, dziadostwo, wychodzą takie różowe/zielone/inne przebarwienia... ale tak chamsko... Już się chyba niebieskie przejadły i kombinują z nowinkami. Ciekawe co następne, może je w smole wymoczą.wiolamanka pisze:.Otóż w marketach gdzie najczęściej zakupuję falki są same różowe i białe
Takich to jeszcze nie widzialam

-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
A ja chyba nie chce widzieć
Nowy zakup na pocieszenie śliczny mam podobnego i bardzo ładnie i długo kwitnie w dodatku chętnie przedłuża pędy

Nowy zakup na pocieszenie śliczny mam podobnego i bardzo ładnie i długo kwitnie w dodatku chętnie przedłuża pędy

Cwaniaki, ja jeszcze stamtąd nic nie kupowałam. Kiedyś zamówiłam ale odpisali mi, że nie mają ich jednak na stanie i proponowali inne ale mi się wtedy podobały tylko te, których nie było.wiolamanka pisze:Kasiu no tak masz rację![]()
Anko Ciku Witaj w moim wateczku![]()
Z tym internetem tez bywa różnie,czasem można się rozczarować![]()
Tak w OG to mój wpis pod Liodoro,bo był zgodny z opisem i w bardzo dobrej kondycji![]()
Czego nie mogę powiedzieć o drugim storczyku jaki tam zakupiłam a mowa o Mini Marku![]()
Były dwa w doniczce z czego jednemu wychodził uschnięty pęd ze stożka wzrostu![]()
Teraz czekam na storczyki od nich i zobaczymy.