Kasiu, otóż już rozszyfrowałam mój sprzęt i zrobiłam kilka zdjęć w nocy. Co prawda w pośpiechu, ponieważ deszcz kapał mi na grzbiet, ale pierwsze kroki nocnego fotografa zrobione, rezultat wstawię dziś po południu u siebie Ale Twoja biała malwa na tle nocnego nieba to arcydzieło
Aniu wisienki jeszcze kilka dni i będzie z nich pyszny sok...o ile zdążę przed tymi czarnymi gadami
Dziś upolowałam pierwszego motyla w tym roku...rusałka admirał...był przez chwilkkę też pawik ale nie zdążyłam mu zrobić zdjęcia.No i jeżówki...piękne prawda, niecierpliwie czekam na rozkwit białej
Cudnie u Ciebie - widać, że lato w pełni I jeżówki, jakie ładne
Nie wiedziałam, że wiśnie już dojrzały, będę robić pewnie jakieś przetwory, jak przyjadę na szybko , bo z czereśni mi nie wyszło - kupiłam 1 kg, żeby do słoiczków zrobić i 70 dag zjadłam sama.... A na drugi dzień w skepie już nie mieli więcej
Kasiu jeżówki mają w sobie tyle uroku no i przyciągają motyle
Kasieńko jutro wykopię kawałek języczki dla Ciebie i wsadzę do donicy niech się porządnie ukorzeni. Na jesieni wyśle paczuszkę do ciebie, wybierz sobie coś jeszcze co bym jednej roślinki nie wysyłała
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Kasiu Piękne, jeżówki,,,i pieknie wygladaja z tyumi motylkami,ja tez to lubię
wisienki,,aż slinka leci,,,ja nie miałam ani jednej,a mam 2 dzrewka,,,ale jeszcze młode
mieczyk śliczny,,,chyba taki jak mój
Kasiu i Anie
Dziś w końcu zakwitła mi żółta lilia...bardzo mi się podoba, mam jeszcze jedną w pączkach i jak na złość każe na siebie ciąge czekać...a to tegoroczny zakup i jestem już badzo niecierpliwa
Chyba nigdy wam nie pokzaywałam suczki sąsiadów Alex...pogromczyni moich kwiatków ale chociaż w porównaniu do naszej suni nie boi się aparatu i chętnie pozuje.
A i takie zagadki mam dla was :z prawejnie mam pojęcia co to,dostałam od znajomej której ogród urządzała firma...nigdy u niej nie kwitło ...u mnie też nie ,nie wiemy jak się nazuwa.troszkę podobna do kosaćca ale to raczej nie kosaciec
z lewej ciekawa jestem kto zgadnie
I upolowałam dzis pawika i polskiego kolibra czyli fruczaka gołąbka
Kasiu, zdjęcia, zwłaszcza owadzie prześliczne! Trzeba sporo szczęścia i cierpliwości, żeby te latające stwory dały się cyknąć Myślę nad tym kwiatkiem nn, że może iksja albo krokosmia czy coś "w podobie" ... Kolor lakieru na paznokietkach
Heja Kasiu
Zdjęcie z fruczakiem superaśne jak miałam datury też do mnie przylatywały, ale tylko wieczorem wtedy datury najpiękniej pachniały.
Kaśka a to czasem nie jest jakaś trawa ozdobna?
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Kasia a czemu nie mowisz ze tez i ogrodkowy watek masz a ze mnie gapa ze nie patrze gdzie trzeba Widze ze i Ciebie podtopilo ,maskra mnie sie udalo bo 15 minut po moim przyjezdzie do domu zamneli droge i bym nocowala sama nie wiem gdzie
pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo i pierwszy raz cos takiego widzialam Teraz moge powiedziec smialo ze i traby powietrzne i powodzie nie sa mi obce
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce