wksgru,--- Aśka czy to Ty?????????? ale masz piękny niczek
no fajnie, fajnie, ogólnie mam na Ciebie focha, ale niedługo mi przejdzie!!!
Madzieńko,--- Ty jak zwykle wszystko chwalisz, ale bardzo mi miło, cieszę się że jeszcze dałaś radę wejść z balkonu do domku,
i w związku z tym jest z Tobą kontakt, cieszymy się że Cię te Kwiatulki jeszcze nie pożarły
Kubasiu,--- Kasieńko tak mi miło że mnie odwiedzasz, hmm, hmm, pielęgnacja to to na pewno nie jest, ale fajnie że na zdjęciach
nie widać rzeczywistości, pozdrów swoją begonię w Łodzi ode mnie, a z moich kwiatuszków w Łodzi mieszka mój(?) fikus
ale już niedługo się z nim spotkam
Graziu,--- no moje nabytki jeszcze są u Benka, więc nie szybko je zobaczysz, ale Twoje są śliczniutkie szczególnie ta biała z
czarnawym obrzeżem, super są, i nie wiem gdzie takie nabyć
Agniesiu,--- dziękuję że w takim natłoku zajęć odwiedziłaś mnie, strasznie nam brakuje Twojej obecności na forum,
no ale takie jest życie, no i niestety budżet domowy jest chyba u każdego napięty, więc jakieś pieniążki się przydadzą
dzięki Tobie, pozdrawiamy Ciebie wszystkie, i czekamy na odwiedzinki.
Kasiu,--- Labeńko dziękuję za komplementy, wcale się nie krzywię, ale wiesz jak jest, jesteśmy wychowane na
skromne dziewczynki
Tesiu,--- Tereniu jeszcze raz przepraszam za różyczkę, ale dopóki nie wymarżnie będziecie ją oglądały
gdzież mi tam do Twoich nowości, ale jeśli się nie ma co się lubi, to sama wiesz, kupuje się coś innego
Milenko

no i cóż Ci mogę więcej powiedzieć, przecież wiesz że Cię kocham
Moniniu,--- dziękuję za wyjaśnienia, Albercik znaczy się winien, ale w piżamie śpisz???????? multiflorka zgodnie z
oczekiwaniami zgubiła kwiecie, ale ja się nie poddaję, Olek pisał że jego też jakoś tak się zachowywała chyba ze dwa razy,
więc na razie daję jej szansę, a jak się nie poprawi........., to i tak mi sie podoba, wiesz że ja za kwiatami hoji nie przepadam
ale już wiem która kwitnie na zielonkawo, chlorantha, więc ta mi się podoba w trakcie kwitnienia

Peperomki dla Renaci
A oto co mi pokazała moja ukochana peperomka, mnie się to kojarzy z jednym tylko gestem
wniosek z tego że nawet roślinna młodzież jest bezczelna
Dziękuję za uwagę