Dziekuje za mile slowa dla moich kwiatkow i pienkaactus pisze:Witaj Alice![]()
.Po raz kolejny Cie odwiedzam ,wczesniej nie pisalam ,teraz pisze ,piekne okazy ,super pieniek,jestem i będę zagladala z przyjemnoscia do Ciebie

Dziekuje za mile slowa dla moich kwiatkow i pienkaactus pisze:Witaj Alice![]()
.Po raz kolejny Cie odwiedzam ,wczesniej nie pisalam ,teraz pisze ,piekne okazy ,super pieniek,jestem i będę zagladala z przyjemnoscia do Ciebie
Dziekuje , mnie tez te kwiaty zachwycaja, a od kiedy mi kwitna to tylko mysle jakie bym jeszcze chciala i gdzie je mozna kupicactus pisze:Gratuluje Ci cudownego kwitnienia "sadzonego jajka".Piekne!!!!!Tez mam kilka dendrobiow ,zachwycaja mnie ,czekam z niecierpliwoscia az zakwitna.Prezent od siostry sliczny
Siostra sie postarala, bo chce zebym je wlosy pofarbowalaCiku pisze:To się siostra postarała!! Piękny!!
Mimom wszystko nie wszystkie dendrobia sa osiagalne w kwiaciarniach lub sklepach ogrodniczychactus pisze:Alu ,mieszkasz w Holandii ,a to przeciez storczykowy raj kobieto.I Ty sie pytasz gdzie Dendrobia kupic?
![]()
One wszystkie kuszaDufin pisze:piękny prezent, widziałam niedawno podobnego.. kusił, oj kusił ;D
Dziekuje za mile slowa dla sadzonego jajka ( tak nazwala dendrobium Marta 325 i juz taka nazwa zostanieCallanthe pisze:Śliczne Dendrobium, rzeczywiście przypomina jajko sadzoneale i tak jest piękne
a siostra to się bardzo postarała z tym kwiatkiem, bo jest przepiękny
i var alba też cudowna
Dziekuje nie spodziewalam sie ze mi tak szybko zakwitnie myslalam ze w przyszlym roku bo kupilam mloda roslinkeKarnova pisze:Pięknie Ci zakwitło dendrobiuma prezent
cudeńko To teraz musisz się postarać przy farbowaniu
Martus tak jak obiecalam beda kieki to i ty bedziesz sie cieszyc sadzonymi jajkami w doniczcemarta325 pisze:No i jajeczko w pelnym rozkwicie. Śliczne. Siostra świetne prezenty robi
Marta25 witam cie i zapraszam czesciej, moje warunki juz niedlugo beda lepsze, lampy ledowe juz sa w drodze, i jestem ciekawa czy moje roslinki mi sie odwdzieczaMarta25 pisze:Wpadłam się przywitać!
Jestem zachwycona Twoją kolekcją i warunkami, jakie im zapewniłaś w domu!!
![]()
![]()
Ostatni prezent od siostry śliczny!