Moja działka 4
- jacekopole71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka 4
Lideczko,wszystko świetnie wykonane.Zdjęcia,podpisy do nich a same rośliny,rewelacja.Ogólnie, widać profesjonalizm w każdym calu 

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zosiu bardzo dziękuję, że zajrzałaś i cieszę się, że Ci się u mnie podoba.
Aniu Annar 13 rzeczywiście lilie są wspaniałe i coraz bardziej przekonuję się do nich.
Marysiu mar liliowce kwitną, tylko ich zdjęcia robione w pośpiechu i jeszcze nie posegregowane, ale dzisiaj część z nich zobaczysz.
Irminko dzisiaj znów pada i jeżeli taka pogoda się utrzyma, to niedługo u mnie mączniak będzie siał spustoszenie.
Na razie zaczął opanowywać dziewanny i szczeć, trzeba szybko je wycinać.
Aniu sweety bardzo dziękuję, ale to przecież takie sobie zwykłe rośliny.
Aniu Anna55 'Conca D'or' sadziłam wiosną, bo to tegoroczny zakup i też jest w tym roku niska, ale kwitnie ładnie. Warto ją mieć chociażby dla samego zapachu. A 'Yelloween' polecam jest rzeczywiście piękna.
Krysiu dziękuję za wizytę. Wszystkiego nie mam, bo to przecież niemożliwe. Roboty na działce dużo, jak sama wiesz, a mnie każda rzecz zabiera dużo czasu, bo mam coraz większe kłopoty z poruszaniem się. Robię, ile daję rady, bo rozkwitające rośliny, to dla mnie wielka przyjemność.
Grażynko u mnie jeszcze wczoraj stały kałuże po poprzednim deszczu, a tu znów pada. Podobno teraz pogoda ma być w kratkę, ale niedługo znajdziemy na pewno jakiś słoneczny dzień na wzajemne odwiedziny. Grażynko obejrzyj poniższe liliowce, bo tak Twoje siewki zakwitły.
Jacku tyle miłych słów i pochwał, że aż się zarumieniłam. Bardzo Ci dziękuję.
Dzisiaj liliowcowo.

Aniu Annar 13 rzeczywiście lilie są wspaniałe i coraz bardziej przekonuję się do nich.
Marysiu mar liliowce kwitną, tylko ich zdjęcia robione w pośpiechu i jeszcze nie posegregowane, ale dzisiaj część z nich zobaczysz.
Irminko dzisiaj znów pada i jeżeli taka pogoda się utrzyma, to niedługo u mnie mączniak będzie siał spustoszenie.
Na razie zaczął opanowywać dziewanny i szczeć, trzeba szybko je wycinać.
Aniu sweety bardzo dziękuję, ale to przecież takie sobie zwykłe rośliny.
Aniu Anna55 'Conca D'or' sadziłam wiosną, bo to tegoroczny zakup i też jest w tym roku niska, ale kwitnie ładnie. Warto ją mieć chociażby dla samego zapachu. A 'Yelloween' polecam jest rzeczywiście piękna.
Krysiu dziękuję za wizytę. Wszystkiego nie mam, bo to przecież niemożliwe. Roboty na działce dużo, jak sama wiesz, a mnie każda rzecz zabiera dużo czasu, bo mam coraz większe kłopoty z poruszaniem się. Robię, ile daję rady, bo rozkwitające rośliny, to dla mnie wielka przyjemność.
Grażynko u mnie jeszcze wczoraj stały kałuże po poprzednim deszczu, a tu znów pada. Podobno teraz pogoda ma być w kratkę, ale niedługo znajdziemy na pewno jakiś słoneczny dzień na wzajemne odwiedziny. Grażynko obejrzyj poniższe liliowce, bo tak Twoje siewki zakwitły.
Jacku tyle miłych słów i pochwał, że aż się zarumieniłam. Bardzo Ci dziękuję.
Dzisiaj liliowcowo.

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne
dziękuję za fotki 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Lidziu to bardzo się cieszę, że tak ładnie zakwitły.
Trafiły w dobre ręce to i odwdzięczyły się kwiatami.
Trafiły w dobre ręce to i odwdzięczyły się kwiatami.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Lideczko, piękne, zadbane liliowce, Grażynka stwierdziła, że trafiły w dobre ręce a ja dodam że z sercem były oddane.
Jak tam wyniki, idzie ku dobremu
bo kciuki już mnie bolą od trzymania za Ciebie.
Pozdrawiam deszczowo.

Pozdrawiam deszczowo.

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Lidziu witaj, pierwszy raz widzę pełną rudbekię. Liliowce maja teraz swoja chwilę chwały 

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Lidziu w Twoim ogródku zawsze coś ciekawego można zobaczyć, oglądam i podziwiam czasu brakuje na pisanie 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Lidziu , kwiatuchy pięknie ci kwitną.
To liliowcowy rok , twoje też w wybitnej formie. Nie mam takiego który by nie zakwitł. Lilie choć u Ciebie mogę pooglądać. Były takie i u mnie , nornice zeżarły.

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Lideczko ...ja z zapytaniem o zdrówko
.
Patrzę na te Twoje ulubienice i aż oczy się do nich śmieją ...to całe Twoje życie - prawda , że do szczęścia nic nam już nie potrzeba ...byle sił starczyło , formy ...no i oczywiście zdrowia .
Mam białą pysznogłówkę ..w tym kolorze prawie bordowym nie mam ...a Aukubę mam w doniczce -Twoja rośnie w gruncie ...czy ją przesadzasz na zimę do donicy , czy jedynie okrywasz na zimę ?
Wrotycz Haradjana nie wiem , czemu taka marna u mnie ...spodem jakby zaschnięta ...czy robię coś nie tak ...rośnie u mnie w glebie , między kamieniami ..do południa słońce , po godz 15 półcień .
Pozdrowienia ...wreszcie ze
....
- życząc Tobie dużo zdrówka i ...dobrych wyników 

Patrzę na te Twoje ulubienice i aż oczy się do nich śmieją ...to całe Twoje życie - prawda , że do szczęścia nic nam już nie potrzeba ...byle sił starczyło , formy ...no i oczywiście zdrowia .
Mam białą pysznogłówkę ..w tym kolorze prawie bordowym nie mam ...a Aukubę mam w doniczce -Twoja rośnie w gruncie ...czy ją przesadzasz na zimę do donicy , czy jedynie okrywasz na zimę ?
Wrotycz Haradjana nie wiem , czemu taka marna u mnie ...spodem jakby zaschnięta ...czy robię coś nie tak ...rośnie u mnie w glebie , między kamieniami ..do południa słońce , po godz 15 półcień .
Pozdrowienia ...wreszcie ze

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Nadrobiłam zaległości w oglądaniu, wszystko piękne , zadbane i cudnie kwitnie.
Lidziu zdrówka życzę.

Lidziu zdrówka życzę.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Lidziu języki wróciły! od paru dni jeździmy więcej po okolicznych drogach w związku z remontem i widzę bardzo dużo rozjechanych i potrąconych jeży. Smutne to! Jakieś mieszanie gatunków u Ciebie następuje
Rośliny jak zwykle oryginalne! jeżeli przerwa związane ze zdrowiem to życzę go z nawiązką, a jeżeli z odpoczynkiem to miłego urlopu!

- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Lideczko,zdjęcia cudowne no i ta miłość pajączka i muszki,te buziaczki ...
A jeżyk powala na kolana.Takich zdjęć więcej proszę 

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Lidziu, jak pięknie i kolorowo! Piękne liliowce i dalie zaczynają kwitnąć, ślicznie! Jeżyk mnie odwiedzał w zeszłym sezonie, w tym roku jeszcze nie widziałem.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Trochę mnie martwi twoja sygnalizowana nieobecność.
Mam nadzieję, że szybko wszystko powróci do normy i niedługo się zobaczymy w ogródku.

Mam nadzieję, że szybko wszystko powróci do normy i niedługo się zobaczymy w ogródku.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki