Cocojumbo co to za odmiana pomidorka tego małego po prawej?
Już to zrobiłam, zdjęcie było robione kilka dni wcześniej, a liście rosną jak oszalałe.forumowicz pisze:I nie od rzeczy byłoby spulchnić glebę/ okopać te pomidorki/.
Aktualnie etykiety nie mają już tej uwagimonika pisze:... Revus 250 SC:
..
2. POMIDOR (W GRUNCIE)
...
Pierwszy zabieg wykonać zapobiegawczo, zgodnie z sygnalizacją oraz interwencyjnie lub po wystąpieniu pierwszych objawów choroby w danym rejonie, nie wcześniej niż od fazy BBCH 12 (rozwinięty drugi liść właściwy na pędzie głównym) i nie później niż do fazy BBCH 49 (początek rozwoju kwiatostanów)
..
Ten po prawej jest to albo Vilma albo Red Balkoni, sam nie wiem, bo oznaczenia mi wyblakły, a obie odmiany są niemal identyczne po wzroście.Cocojumbo co to za odmiana pomidorka tego małego po prawej?
Dziękuję. Więc już niedługo czeka go ścięcie głowy bo mu palika zaczyna brakowaćchudziak pisze:Kalman rośnie do momentu ,kiedy mu zabronisz czyli ogłowisz
Fajny ten pomidorek czy nasiona były na akcji wymiany?cocojumbo pisze:Ten po prawej jest to albo Vilma albo Red Balkoni, sam nie wiem, bo oznaczenia mi wyblakły, a obie odmiany są niemal identyczne po wzroście.Cocojumbo co to za odmiana pomidorka tego małego po prawej?
Istnieje podejrzenie graniczące z pewnością, że otrzymałem nasiona nie Czarnej Zebrykarr-km pisze: Czarna zebra od forumowicz