Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Baaardzo mi miło, dobre ludki za wsparcie /nie dziękuje
/, kciuki, dobre duszki, słoniki
Nie będę biadolić, ale nie ukrywam,że mam pietra i łeb kwadratowy
A organizacja i wydolność naszej p... ;:135 służby zdrowia dobija.
W ramach relaksu odwiedziłam all...
Wiem, wiem kandydatka do psychiatryka
Działka pójdzie w odstawkę, Marta też ostatnio nie może opędzic sie od kłopotów, z szeryfem-wodzem moim
razem będziemy "dyżurować". Chwaściory juz sie cieszą
Ale co tam, jak pózniej sie dorwę to ino będzie wszystko śmigać
Do następnego "poczytania"

Nie będę biadolić, ale nie ukrywam,że mam pietra i łeb kwadratowy

A organizacja i wydolność naszej p... ;:135 służby zdrowia dobija.
W ramach relaksu odwiedziłam all...

Działka pójdzie w odstawkę, Marta też ostatnio nie może opędzic sie od kłopotów, z szeryfem-wodzem moim

Ale co tam, jak pózniej sie dorwę to ino będzie wszystko śmigać

Do następnego "poczytania"

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
u Gabrysi nie a co ciąć piłą - to jedno jej drzewko niech sobie rośnie będzie troche cienia - jemu mogę darować :P
a upały są takie że nie będzie się chciało chwastom rosnąć - u mnie już podagrycznik pada bez randapu :P - pewie jak popada to odżyje ale teraz fajnie wygląda :P
3majcie się dziewczyny - nie dajcie się służbie zdrowia
a upały są takie że nie będzie się chciało chwastom rosnąć - u mnie już podagrycznik pada bez randapu :P - pewie jak popada to odżyje ale teraz fajnie wygląda :P
3majcie się dziewczyny - nie dajcie się służbie zdrowia

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Gabrysiu, jest czwartek. Trzymam BARDZO MOCNO za Was kciuki, aby się wszystko udało i żebyście mogły jak najszybciej szczęśliwe wrócić do domu. Niech Anioł Stróż otoczy Was swoimi skrzydłami.
z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
I Juz jestem.... Prawda, jak nasza kochana służba zdrowia szybko "załatwia" pacjentów?
Jak łatwo sie domyślić, operacji nie było z powodu... ogólnie mówiąc "braku możliwości zapewnienia bezpieczeństwa po zabiegu " czyt. Oddz.intens.terapii / w nowo powstałym centrum kinicznym, gdzie jest chirurgia, naczyniówka,ortopedia itd/. W wielkim kompleksie nie ma oiom-u!!! Teraz dopiero do mnie doszły plotki /?/ o tragediach, które byc może nie miałyby miejsca,, gdyby istniał takowy oddział z odpowiednim sprzętem / który swoją droga został wczesniej zakupiony, ale leżakuje sobie w magazynach.
Jak tylko przejdzie mi troszke ku...ca, chcę sprawe nagłosnić. Dla mnie to jest skandal, nie wspominając o tym, ile nas nerwów kosztowało przygotowanie do operacji, czekanie w szpitalu na ostateczna decyzje, niezbyt miłe zabiegi przedoperacyjne córki itd. itd. Nie winie konkretnego lekarza, lekarzy ale jak dla mnie dyrektor do wymiany od jutra
Rozgadałam się, przepraszam pewnie powinnam poszukac forum o innej tematyce....
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za kciukasy itp, na pewno nie straca na ważności
do czasu nastepnego terminu 
Jak łatwo sie domyślić, operacji nie było z powodu... ogólnie mówiąc "braku możliwości zapewnienia bezpieczeństwa po zabiegu " czyt. Oddz.intens.terapii / w nowo powstałym centrum kinicznym, gdzie jest chirurgia, naczyniówka,ortopedia itd/. W wielkim kompleksie nie ma oiom-u!!! Teraz dopiero do mnie doszły plotki /?/ o tragediach, które byc może nie miałyby miejsca,, gdyby istniał takowy oddział z odpowiednim sprzętem / który swoją droga został wczesniej zakupiony, ale leżakuje sobie w magazynach.
Jak tylko przejdzie mi troszke ku...ca, chcę sprawe nagłosnić. Dla mnie to jest skandal, nie wspominając o tym, ile nas nerwów kosztowało przygotowanie do operacji, czekanie w szpitalu na ostateczna decyzje, niezbyt miłe zabiegi przedoperacyjne córki itd. itd. Nie winie konkretnego lekarza, lekarzy ale jak dla mnie dyrektor do wymiany od jutra

Rozgadałam się, przepraszam pewnie powinnam poszukac forum o innej tematyce....
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za kciukasy itp, na pewno nie straca na ważności

-
Witaj Gizuniu! Wszyscy czekaliśmy na wieści od Ciebie ale z pewnością nie na takie. O służbie zdrowia nie ma co rozmawiać na naszym forum ale powiedz co z Twoją córką? Czy wróciła do domu i czy wyznaczono jakiś konkretny termin? Nie przepraszaj, masz prawo czuć się rozgoryczona i odczuwać potrzebę podzielenia się uwagami. Pamiętaj, że jesteśmy z Wami!
Przemku, o 8.15 miała byc operacja /dzisiaj/ , do godz 9 trwały rozmowy między doktorami różnej maści - podjac ryzyko czy nie, zbliżony termin to wrzesień, teraz wszystkie co "lepsze łapki" ida sie urlopowac i nadzieja, że do wrzesnia powstanie jednak oiom. Aga oczywiście jest w domu, po szpitalnych, koniecznych, przedoperacyjnych
zabiegach jest delikatnie mówiąć rozbita, boi sie nas i własnego cienia. Ale to i tak niska cena jaka zapłacilismy, przeciez mogło byc gorzej...

-