Witam wszystkich miłych gości Madziu - tez mam takie dwie "skrętki", które wysadziłam na balkon na początku maja. Najwidoczniej było wtedy jeszcze zbyt zimno i wstrzymały wzrost. Paulii - żebyś Ty wiedziała, jak mnie te malutkie kwiatuszki cynii drażnią A szarłat rośnie jak szalony - można powiedzieć, że rośnie w oczach
Halinko szarłat pięknie Ci rośnie na balkonie
Piękne pomidorki Selerek fajniutki OOO marcheweczki Ci rosną na balkonie to można je do doniczki wysiać bo mślałam ze na balkonie nie będa rosnąć
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Hallo To marchewka odmiany Pariser Markt - wielkości rzodkiewki. Czy będę ją jeść? Hmmm... Podobają mi się jej liście.
A obok marchewki rośnie czosnek.
bardzo ładne kwiatuszki na balkonie
nie wpadłabym na to, że takie fajne warzywka niektórzy na balkonach mają brakuje mi tu lubczyku, też ma ładne liście, coś miedzy pietruszką, a selerem, tylko delikatniejsze.. i nawet groszek pachnący.. pogratulować!
Pozdrawiam,
Dorota Moje miejsce na ziemi --->Cz.1,
Osobliwy balkonik .Wszystko jest ,i kwiatuszki i warzywka i skalniaczek .Pięknie!
Kolejna Forumowiczka która nas czegoś nauczy.
Urocze nemezje i śliczna drobna angielka
Z chęcią bym zobaczyła jak się ma Twój skalniaczek
Witam miłych gości. Dorotko - myślałam o lubczyku - a jakże Ale to chyba jednak zbyt duża roślina na balkon. Aniu - tak dzisiaj prezentuje się skalniak:
Rojniki przekwitły. Ale coś mi się zdaje, że kolejne rozety się szykują na wydanie kwiatów.
Rozchodnik kamczacki - u teściowej na działce zakończył juz kwitnienie. U mnie dopiero się rozkręca.
A rozchodnik siebolda - jakby zastygł. Pączki ma już od kilku tygodni... Czekam na wielkie otwarcie.
Lubczyk nie jest wcale taki duży, trochę tylko większy od selera, fajnie wyglądałaby kompozycja donicowa z takich właśnie pachnących naci, a z tyłu czosnek, ma piękne kwiaty
Pozdrawiam,
Dorota Moje miejsce na ziemi --->Cz.1,