Dorko - ja używałam proszku dla dzieci do roczku. ale właściwie w 9-10 miesiącu już mogłam zrezygnować.
W.o...Maluszkach, dzieciach. 1cz.(2006.08-2008.10)
- aniawoj
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
O taaak ! Malwa w kilku postaciach to w sam raz materiał na aktorkę
Dorko - ja używałam proszku dla dzieci do roczku. ale właściwie w 9-10 miesiącu już mogłam zrezygnować.
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ten balet to cudo do kwadratu! Pękałam ze śmiechu i nie wiem co było lepsze, kroczki, czy podkład muzyczny
Zdolna ta Twoja rodzinka, bez dwóch zdań

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Nie dam! Malwa będzie gwiazdą rocka, lub jeszcze cięższej muzyki. Niezły growling jej wychodzianiawoj pisze:O taaak ! Malwa w kilku postaciach to w sam raz materiał na aktorkę![]()
![]()
![]()
Dziękuję Aniuaniawoj pisze:Dorko - ja używałam proszku dla dzieci do roczku. ale właściwie w 9-10 miesiącu już mogłam zrezygnować.
Niestety po proszkach dla dzieci nie schodzą plamy z potraw, typu - owoce leśne. Masz może jakiś sposób wybawiania takich plam bez użycia odplamiaczy które mogą podrażniać skórę niemowlaka? Te plamy to prawdziwa udręka! W tej chwili śliniaczek nie wystarcza, Malwa do jedzenie jest cała owinięta pieluchą z tetry a i tak znajdzie sposób by się wysmarować jedzonkiem
eMZeku, stópki wycałowane! Malwa przekazuje wielkiego (obślinionego) całusa
Karmad, oczywiście spisujemy te mądrości ;-) Prowadzimy Malwie "album małego dziecka" (fotki, odciski stópek i dłoni, ważne daty) Fajna sprawa! W zasadzie Ty mógłbyś już prowadzić taki pamiętnik ciąży ;-)
Nalewko, a mówiłam nie komentować! A tak... to było o akompaniamencie nie o "tańcu", no dobra - ujdzie ;-)
Onaczku - przekazane ;-) Dziękuję!
A co u Was? Kiedyś co wspomniałaś... rozmyśliłaś się?
Malwa jako grzeczna panienka (to tylko pozory)

- karmad
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 maja 2008, o 15:07
właśnie zamierzamy taki album zacząć prowadzić już teraz i jako pierwsze zdjęcie umieścić fotkę USG z 3mm fasolką, na której nawet widać serduszko a miało wtedy nawet niecały 1mmDorkaWD pisze: Karmad, oczywiście spisujemy te mądrości ;-) Prowadzimy Malwie "album małego dziecka" (fotki, odciski stópek i dłoni, ważne daty) Fajna sprawa! W zasadzie Ty mógłbyś już prowadzić taki pamiętnik ciąży ;-)
- violetta
- 500p

- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorko- cudna ta twoja MAlwka i niezła z niej już tancerka. Mój mały szkrab musi jeszcze trochę podrosnąć do takich wygibasów.
Właśnie niedawno skończył dwa miesiące, więc czas pokazać jak się zmienił.

Zrobił się bardzo ruchliwy, ciągle macha nóżkami. Jak go kładę na brzuszku, to potrafi już nawet przekręcić się na plecki. W wodzie chlapie i w ogóle jest kochaniutki i słodziutki.
Właśnie niedawno skończył dwa miesiące, więc czas pokazać jak się zmienił.

Zrobił się bardzo ruchliwy, ciągle macha nóżkami. Jak go kładę na brzuszku, to potrafi już nawet przekręcić się na plecki. W wodzie chlapie i w ogóle jest kochaniutki i słodziutki.
Violu, GRATULUJĘ!
Nie dość, że masz przystojnego faceta to jeszcze tak uzdolnionego
Bardzo sprawnie wychodzi mu "podbój" świata
Wcześnie zaczyna, może zostanie odkrywcą? ;-)
Moja Malwa odkąd nauczyła się siedzieć stała się bardzo leniwa
Tylko siedzenie jej się podoba... Wcześniej pełzała, turlała się i sama "zdobywała" swoje zabawki, a teraz... opanowała umiejętność szantażu i gdy coś jest poza jej zasięgiem to woli nawrzeszczeć na rodziców by jej to podali, zamiast ruszyć się z miejsca
Nie mam pojęcia po kim to ma 
Nie dość, że masz przystojnego faceta to jeszcze tak uzdolnionego
Moja Malwa odkąd nauczyła się siedzieć stała się bardzo leniwa
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja Dorciu nie mogę po prostu uwierzyć. Przed chwilą podziwialiśmy Twój brzuszek a już podziwiamy primabalerinę! Matko i córko kiedy to zleciało??? Jako, że długo mnie nie było i nie miałam okazji gratulować przyjścia na świat "potomkini" to teraz w dwójnasób... Serdecznie gratuluję rodzicom maluszka i i samemu maluszkowi oczywiście "tyz"...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczniuchne są Wasze dzieciątka , buziaczki od cioteczki forumkowej dla Wszystkich Maluszków 
Pewna kochana cioteczka forumkowa nazwała moje szkraby budryskami ( buziaki dla niej
) i oto one , moje małe budryski
.

Pewna kochana cioteczka forumkowa nazwała moje szkraby budryskami ( buziaki dla niej
) i oto one , moje małe budryski

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki