smok na medal Mateuszu właśnie bardzo bym chciała Ale tu potrzeba więcej wiedzy i przede wszystkim akcesoriów Do podtrzymywania, a takze lakierów spozywczych i urządzenia do malowania, a to już raczej zbyt droga inwestycja:D Ale kto wie kto wie
dziękuję za linka
kotolin21 pisze:Janku hm....to zapraszam na mazowsze zachodnie. Jak nie taki to inny jeszcze lepszy postaram się przygotować. Jam gościnna jest dziewczynka
Co Twój na to ? a smoczysko z linku Mateusza super i ja tam wierzę, że już wkrótce nam tutaj takiego we własnym wykonaniu pokażesz
Tak mi z Wami dobrze, że ostatnie foto nie związane z kwiatami mymi zamieszczam Ale to nie odłączny element i zarazem pielęgnator moich kwiatów. Regularne, przycinanie, uszczykiwanie i ocieranie zapewnia mi moja ruda wiewióreczka vel pieszczoch Za miskę karmy obrabia dziennie około 5 listków, pięknie obgryza na równo przy pieńku, aby w przyszłosci moje crassule nie były rozgałęzione, tylko długie i wysokie
Dwie uwagi z mojej strony:
1. Dopuszczalny rozmiar wklejanych bezpośrednio na forum zdjęć to to 900x600 , zalecamy: 500x375 lub 640x480
2. Mam prośbę, by ograniczyć posty nie związane z tematem tego działu forum.
Kochani,
przedstawiam dzisiaj moje Gruboszowe przedszkole Nareszcie chwilka się znalazła, aby poprzesadzać, zrobić fotkę i tu zaglądnąć Mam nadzieję, że znajdziecie swoich faworytów. Większość jeszcze troszkę podrośnie i powędruje do new właścicieli Wszystkie wychodowane osobiście z liścia, nieliczne z uszczkniętych fragmentów jestem szczęśliwa, bo zanim doszłam do perfekcji, iz każdy liść ukorzeni się i wyda roślinkę gro ich wywaliłam. dziękuję za rady od Was. Ściskam
Mateusz, jest ona również w postaci matecznej na wcześniejszych zdjęciach. To Crassula Rogersi
Listki ukorzeniają się najszybciej ze wszystkich i nowa roślinka również szybciej nabiera mocy niż pozostałe odmiany