Ogródek An-ki część 8
Re: Ogródek An-ki część 8
Aniu wydaje mi się że twoja Larissa jest ciemniejsza od mojej. Może to kwestia nasłonecznienia.
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Właśnie się poprawiłam w poprzednim poście
Nie liliowiec Night Embers, tylko Whispers
Liliowce nie trzymają się tak dobrze pamięci jak róże.

Ewa ,masz rację,że nazwy liliowców jeszcze nie zakodowane tak jak róż.Dojdziemy do perfekcji i w tym zakresie
Danusiu, Larissa tylko w jednym dniu była tak mocno wybarwiona,potem już róż jest pastelowy.
Małgosiu u mnie w ogródeczkach tylko takie podejście jest racjonalne.Wchodzi więcej roż na mur-beton i o to chodzi
Grażynko-wywalasz-nie wierzę.Na pewno zmieniają właściciela.Ach te Twoje liliowce.Mam bzika na ich punkcie.Już sadzę u koleżanek
Zmieszczę tylko małe do 35 cm.
Maja a dziurki też mniejsze?Oj,coś cyganisz

Danusiu, Larissa tylko w jednym dniu była tak mocno wybarwiona,potem już róż jest pastelowy.
Małgosiu u mnie w ogródeczkach tylko takie podejście jest racjonalne.Wchodzi więcej roż na mur-beton i o to chodzi

Grażynko-wywalasz-nie wierzę.Na pewno zmieniają właściciela.Ach te Twoje liliowce.Mam bzika na ich punkcie.Już sadzę u koleżanek

Maja a dziurki też mniejsze?Oj,coś cyganisz

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, jak będziecie coś zamawiać, to nie zapomnij o mnie
Znasz nazwe ostatniego liliowca ? DUDO

Znasz nazwe ostatniego liliowca ? DUDO

- ewamaj66
Śliczne zdjęcia
Widzę krople wody na płatkach liliowców i dziś wyjątkowo nie zazdroszczę, bo pada od rana 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Anulka ,przepiękne masz absolutnie wszystko ,wszystko .Nic nie można powiedzieć ,o najpiekniejszej roślinie ,bo wszystkie cudowne ,o różach to już nic nie mówię

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dołączam się do tego co powiedziała Ewa.
Ciągle zachodzę w głowę jak to wszystko upchnęłaś w tak maciupkim ogródku.
A ja mówię, że nie mam już miejsca.......twój ogród dowodem na to, że mam jeszcze sporo miejsca, tylko trzeba zrobić porządek i niepotrzebne wywalić.
Pozdrowionka.
Ciągle zachodzę w głowę jak to wszystko upchnęłaś w tak maciupkim ogródku.

A ja mówię, że nie mam już miejsca.......twój ogród dowodem na to, że mam jeszcze sporo miejsca, tylko trzeba zrobić porządek i niepotrzebne wywalić.

Pozdrowionka.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Grażynko zawsze mówię że dla chcącego nic trudnego
porządek na rabatkach i zmieści się jeszcze sporo cudności.
Aniu lilie i liliowce cudne, czarujesz nimi że od razu chciałoby się takie mieć
ale ja liliowcom się nie poddam, o nie 

Aniu lilie i liliowce cudne, czarujesz nimi że od razu chciałoby się takie mieć

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Hi, hi, hi.....Majeczko też tak mówiłam, jeśli chodzi o róże a teraz popatrz.....
Aneczko jeśli sąsiadki zarażone, to niedługo dookoła Ciebie będzie jak w raju.....

Aneczko jeśli sąsiadki zarażone, to niedługo dookoła Ciebie będzie jak w raju.....

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Przypuszczam,że to Snicker Fritr-krem-a taki zamawiałam.O zamowieniu będę pamiętała.reniuniek pisze:Aniu, jak będziecie coś zamawiać, to nie zapomnij o mnie![]()
Znasz nazwe ostatniego liliowca ? DUDO![]()
Maja nie wierzę-prędzej czy póżniej dojdziesz do wniosku,że piękne sa na obwódki rabatek.
Ewo-masz wreszcie upragniony deszcz,u mnie oczywiście pada z przerwami od środy.
Ewo Rozalko dziękuję-tyle milych słów

Kogro ,no tak-niestety trzeba czegoś się pozbyć aby zrobić miejsce nowym roślinom.Nie mam już dalii,kosmosów,astrów....
no nie rozciągniemy -niestety.
Długo czekałam na pierwsze kwiaty Chopina-byłam ich ciekawa i rzeczywiście są piękne.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66
Ale fajne krwawniki
Z różami bardzo mi się podobają, a sama na takie połączenie nie wpadłam
Deszcz dzisiaj żarty sobie ze mnie stroi-pokropi i przechodzi, zanim się zbiorę do wyjścia z domu-znowu kropi.

Deszcz dzisiaj żarty sobie ze mnie stroi-pokropi i przechodzi, zanim się zbiorę do wyjścia z domu-znowu kropi.
Ewunia wyślę Ci trochę naszej pogody.Tak właściwie nic mnie nie cieszy,od środy mam wielkiego dola.Bęczę co rusz.
Tak trudno nawet mi pisać.Kot,moja ukochana znajda ,dostał się pod kola jakiegoś pojazdu i nie przeżył.Ostatnie zdjęcie,chyba z poniedziałku,gdy razem obrywaliśmy przekwitle róże.Stale mi towarzyszył -jak pies.

Tak trudno nawet mi pisać.Kot,moja ukochana znajda ,dostał się pod kola jakiegoś pojazdu i nie przeżył.Ostatnie zdjęcie,chyba z poniedziałku,gdy razem obrywaliśmy przekwitle róże.Stale mi towarzyszył -jak pies.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anusia
Wiem co czujesz, jakis czas temu pożegnałam moja koteczkę. Mimo, ze miala juz swoje lata i chorowala ciężko to przeżyłam.

Wiem co czujesz, jakis czas temu pożegnałam moja koteczkę. Mimo, ze miala juz swoje lata i chorowala ciężko to przeżyłam.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A ja straciłam swoją Neskę dokładnie w taki sam sposób
Do dziś nie umiem się zdecydować na kolejnego kota bojąc się, że skończy tak samo...

Aniu to smutne wiem coś na ten temat przez 3 lata nie umiałam się z tym pogodzić. Czas jednak goi rany.