Aniu czasami nie ma innego wyjścia, u mnie niestety brak miejsca nie pozwala na ,,roślinną wolną amerykankę,, Marzyłyby mi się wielkie kępy roślin..ale cóż...... pomarzyć zawsze można
Elu namawiam ....to naprawdę wspaniała roślinka i przyciąga roje pszczół i motyli
Grażynko ciesze się, że uważasz, ze daję radę ogarnąć roślinki i mimo, że ich dużo nie ma bałaganu
Gosiu bardzo się cieszę, że postanowiłaś posadzić pysznogłówki.... to wspaniałe rosliny. Niekłopotliwe, niewymagające......i takie piękne
Agatko to prawda, ze kwitną tylko jeden dzień, ale jest taka masa pąków, że naprawdę długo kwiatnie cały bukiet kwiatów. Ja je szczerze uwielbiam
Jacku czasami chciałabym popuścić cugli roślinkom, bo tak pięknie wyglądają wielkie kępy roślin, ale niestety muszę je trzymać w ryzach, wtedy mogę się cieszyć większą liczbą gatunków i odmian
Astry faktycznie potrafią zagarnąć duże połacie.... ja mam tylko kilka odmian, bo jak zawsze brak miejsca, i dlatego też staram się sadzić te , które trzymają się w kupie, a jak wystąpią z szeregu to usuwam....
Liliowce faktycznie bardzo szybko rozrosły się w piękne duże kępy....niesamowicie mnie cieszą
Bożenko bardzo chętnie
Marysiu bo te liliowce to taka zaraźliwa choroba

Ja też chora jestem jak widzę różne liliowcowe cudeńka