Dzień dobry
Zuziu to zaraz zaproszę Cię na następny spacer, bo nowe liliowce zakwitły
Nie narzekaj na zakupy M zawsze możesz coś podzielić i wywieź na wieś, a przed domem coś nowego posadzić, żeby tak mój coś kupował

chociaż nie powiem winogronami go zaraziłam i coraz częściej mnie zaskakuje!
Chociaż stale zadaje mi pytania poniżej pasa
Mariolko to dobry czas dla róż a malwy i mnie zaskoczyły
Beatko nie lubisz długich nazw - no dobrze rób skróty, chociaż długie brzmią dostojnie
Bogusiu u Ciebie też takie rosną, bo u Ciebie ogromna różnorodność roślin. Dziękuję Ci za odwiedziny
Słodka Aniu nie znam tej strony i chętnie zajrzę! Malwy w ogóle są niezwykłe skoro nawet na betonie rosną
Czarna Aniu nie narzekaj! dobrze że mnie znalazłaś, bo przecież czekałam na Ciebie
To jest na pewno Queen of Sweden to już się wyjaśniło (na metce jest część nazwy!).
Moja działka tam gdzie jest nieskończenie długa już może nie jest taka urocza, ale inaczej planuje się nasadzenia w kształtnym prostokącie a inaczej na pasie startowym
Kasiu Nahema rośnie rzeczywiście wysoko, ale moja jest w dość zacienionym miejscu i chyba jednak ją przesadzę, bo nie jest obsypana kwieciem, jest go zdecydowanie więcej niż rok temu, ale nie tak jak piszesz. Mimo, że została dokarmiona solidnie i naturalnie

O
Christę bardzo proszę
Marysieńko witam w tym pięknym dniu. Tak załóż sobie kajecik ja od tego zaczęłam na FO i różne rzeczy tam wpisuję, a co nie zapiszę to wyleci

Malwy jeszcze będą przed domem obowiązkowo jak mi otynkują ściany !
Aniu ja też jestem miłośniczką różu
No to zabieram Was do ogrodu, bo po wczorajszym maratonie dzisiaj wyjdę po upale, a na razie z Wami posiedzę!
Nowe liliowce zakwitły!

Takich proszę jak najwięcej

i zadomowione:
i inne:
url=
http://www.fotosik.pl]

[/url]
i obowiązkowo !
Dziękuję za wspólny spacer