Moje małe królestwo - piku
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cieszę się bardzo, że przy takim ogromnym wyborze ogrodów znajdujecie czas,żeby wpaść do mnie.
Ewuniu-kocico- odgapiać pozwalam jak najbardziej, sama również chętne podglądam ciekawe rozwiązania w innych ogrodach
Grażynko-śmiało, na hamaku, czy leżaku miejsce zawsze się znajdzie
Reniu- ja również wędruję ze swoimi tarasowymi doniczkami, bo większe deszcze, czy wiatry potrafią zrobić spustoszenie i zepsuć kompozycję na reszrę lata
Moniko- dziękuję , teraz już na pewno wiem czego szukać :P
A dla wszystkich odwiedzających jeszcze trochę kwiecia :P
aksamitki od Empuzy, które nie chciały być białe

dziwaczki od Izy-chatte

maruna

tojad

ratibida

Ewuniu-kocico- odgapiać pozwalam jak najbardziej, sama również chętne podglądam ciekawe rozwiązania w innych ogrodach

Grażynko-śmiało, na hamaku, czy leżaku miejsce zawsze się znajdzie

Reniu- ja również wędruję ze swoimi tarasowymi doniczkami, bo większe deszcze, czy wiatry potrafią zrobić spustoszenie i zepsuć kompozycję na reszrę lata

Moniko- dziękuję , teraz już na pewno wiem czego szukać :P
A dla wszystkich odwiedzających jeszcze trochę kwiecia :P
aksamitki od Empuzy, które nie chciały być białe

dziwaczki od Izy-chatte

maruna

tojad

ratibida

- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Witam Cię Markus- dziękuję za miłe słowa, to prawda, że poświęcam dla ogrodu prawie każdą wolną chwilkę, ale jak się pracuje zawodowo, to tych chwilek niestety nie ma zbyt wiele, a więc byle do emerytury
Rozwija się moja choroba liliowcowa, ale zaczęły się rozczarowania bo nowy nabytek który miał być "Carousell Princes" okazał się

co prawda taki tez mi się podoba, ale dołączył do wszystkich moich NN, i w ten sposób nie mam żadnego znanego z imienia

Rozwija się moja choroba liliowcowa, ale zaczęły się rozczarowania bo nowy nabytek który miał być "Carousell Princes" okazał się

co prawda taki tez mi się podoba, ale dołączył do wszystkich moich NN, i w ten sposób nie mam żadnego znanego z imienia

- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57