Danusiu to pokaż studnię koniecznie i czy to jest ta sama róża co na zdjęciu z 30.06?
Kwitnie u mnie pierwszy raz, ta druga nie chce kwitnąć a raczej pierwszy raz miała jeden kwiatek ale go przegapiłam za to ta daje po oczach. Przypomnij mi czy ona powtarza kwitnienie?
Marysiu weszłam na chwilkę , jestem na przerwie, ta z 30.06 zdjęcie z ubiegłego roku jest pokazana na 42 str. Post z 29.06 ostatnie zdjęcia, to ta sama róża tylko mocno powycinana możesz sobie kwiatki porównać , pnąca, ciemno różową, powtarza kwitnienie. Podglądam w telefonie,więc słabo widać, zobaczę wieczorem w komputerze
Aniu , cierpliwości , doniczki robi się szybko i robię je sama , przy studni muszę czekać na eMa . pomysł mój , prace z drewnem eMa , prace z zaprawą cementową i malowanie moja działka . tak więc jest to tym razem praca zbiorowa . i do tego trzeba robić etapami .
Już tydzień jestem zapracowana że ledwo oddech łapię . Dziś dalszy ciąg dziękuję .
Założyliśmy siatkę na borówki
A nad studzienką na jabłonce mamy przychówek . Kosy siedzą na jajkach , tuż nad naszymi głowami .M przez kilka dni po troszku pracował nad montażem , a kosy na zmianę wysiadujące jajka ze stoickim spokojem obserwowały nasze poczynania .