Beatko, widziałam zdjęcia.Zazdroszcze , bo masz pole do popisubecia123 pisze:Pięknie Aniu kolorowo masz a roślinki niech Ci rosną dorzuciłam zdjęć byś zobaczyła ten mój areał.Fajnie ,ze Franuś zadowolony.
Aniu pracuję nad tym żeby było ich więcej.Troszkę się zmieniło od moich ostatnich wyliczeń i jest już ponad 100 odmian.Przeglądając zurawki, dostaję oczopląsu, ale ostatnio jakoś bardziej mnie ciągnie do tych czerwonychsweety pisze:Faktycznie kamienie fajnie podkreślają urodę żurawekA ile Ty ich masz...
Dziękuję za pochwałę ale pozwól że sprostuję .Ja ich nie lubię, tylko totalnie zbzikowałam na ich punkcie.Ni ma dnia żebym nie głaskała ich i nie oglądała wszystkich listkówanym pisze:Hej Aniu widzę że lubisz żurawkiPięknie u Ciebie
Podoba mi się takie zestawienie, ale nie chciałam przesadzić z ilością kamieni, bo żurawki wolą raczej wilgotno.Bałam się ze jak je podsypię drobnymi kamykami, to będzie im za gorąco.Kasia1007 pisze:AniuCudne lilie i żurawki
Pięknie się komponują z tymi kamykami
Grażyko mie też się podobagracha pisze:Podoba mi się żuraweczka ta krwistoczerwona
Dziękuję za pochwały.Dzieciaki faktycznie bawiły się dobrze, choć jęki i stęki tez się pojawiałyjola1313 pisze:Widzę,że wyprawa była udana.Dzieci zadowolone,wygłaskały cielaczki
...
A i Ty co nieco kupiłaś.Piękne zakupy
![]()
Cudne lilie i żurawki.
Kochana kartę to już sobie kupiłam i gdyby nie to ze boję się że posądzisz mnie o natręctwo,to już bym do Ciebie w tygodniu zadzwoniłarenzal pisze:Muszę Ci chyba doładować kartę, bo czuję się winna.![]()
Już sobie upatrzyłam kilka żurawek u Ciebie, więc jestem bardzo zainteresowana, co by szybko i zdrowo Ci rosły
Suszy Beatko, szuszy i to mocno, ale obok ogródka mam studnię do której założyli pompę i wążżżżbecia123 pisze:Aniuś suszy nie widać u Ciebie a kwiaty cudnie kwitną .
Agatko, maż najpierw kupił mi żurawki, a teraz zbiera po polach i półdrożkach kamieniepomidorzanka pisze:Zgadzam się z Renacią, lilie super, a żurawki super skomponowane
idealnie dobrałaś kolorystycznie, no i te kamienie............., świetne.
Dla mnie też terapia żurawkami działa zbawiennie.Straciłam dla niech głowęRenata1962 pisze:Twoje lilie to cudowna terapia![]()
pozdrawiam
Dobrze że się wyorały na polu to się znalazłydorcia7 pisze:Kamienie jak najbardziej wskazane
Aniu o podlewanie kwiatków to nie muszę prosić.Mam 3 dzieci, podzieliły się doniczkami według wzrostu i każdy podlewa to co dosięgaLady-r pisze:Aniu zazdraszczam pomocnika do podlewania.Ja ze swoimi codziennie toczę boje o minimum pomocy.
Zeszły tydzień przesiedzieli w basenie to jak im dzisiaj nagadałam od leni to... poszli fasolę pielić.
Fakt na basen dzisiaj trochę przy chłodno.