mam to samoCallanthe pisze: na końcu już się wściekałam i odechciewało mi się w ogóle na niego patrzeć.

mam to samoCallanthe pisze: na końcu już się wściekałam i odechciewało mi się w ogóle na niego patrzeć.
Witamy w klubieCallanthe pisze: chciałam go wyciągnąć i zamiast głupia chwycić za doniczkę, złapałam za łodygę i zamiast wyjąć doniczkę to wyjęłam kwiatka
hehehe... mamy to są fajnefurious pisze: moja mamuśka jak już złapała to później tak z nim stała, z tymi korzeniami na wierzchu
furious pisze:Witamy w klubieCallanthe pisze: chciałam go wyciągnąć i zamiast głupia chwycić za doniczkę, złapałam za łodygę i zamiast wyjąć doniczkę to wyjęłam kwiatka![]()
"Klub szybkich rąk i wolnego mózgu", mam tam honorowe członkostwo
Ja akurat wyczuwam w porę kiedy "idzie coś za lekko", ale moja mamuśka jak już złapała to później tak z nim stała, z tymi korzeniami na wierzchu
PieknyCallanthe pisze:Dufin, a zobacz czy to czasem nie jest Doritaenopsis La Reine de Porcelaine (Dtps. Bright Cherry x Phal. Sunrise Red Peoker)?Dufin pisze:![]()
Lolivette pisze:PieknyCallanthe pisze:Dufin, a zobacz czy to czasem nie jest Doritaenopsis La Reine de Porcelaine (Dtps. Bright Cherry x Phal. Sunrise Red Peoker)?Dufin pisze:![]()
Kolejne moje chciejstwo
Duśka ja Ciebie zaraz ponaciągam!Dusiaaa pisze:Dufinowa jak Twój "asortyment" jest skromny to mojego w ogóle nie ma
no już daj spokój z ta naciągana skromnością
![]()
Janeczko chyba dobiję do 90 i zamknę wątekgianna pisze:Ania, przygotowujesz już otwarcie nowego wątku? Pytam, bo nie wiem czy już mrozić szampana