Jestem masochistką

bo jak inaczej nazwać świadome wystawianie się na atak komarzych samic...potomstwa im się zachciało
Cały dzień miałam nadzieję, że popada...nie spadła nawet kropla, ale właściwie z czego, skoro na niebie nie ma ani jednej chmurki.
nena08 pisze:Iwonko, u mnie komary, jak słonie skrzyżowane z wampirem.
Aniu ostatnio ktoś mi powiedział, że komary nie lubią mięty, więc postanowiłam to sprawdzić.
Narwałam sporo gałązek i włożyłam sobie pod ramiączka od bluzki, do dekoltu, za paski butów...MIT.
Całe szczęście, że nikt mnie nie widział, bo pewnie w psychiatryku nie można mieć laptopa i nie wiedziałybyście co u mnie słychać
Beatko hola, hola moja panno...tak pięknie i idealnie ma się się tylko biała, pnąca róża.
Poza tym wszystko tonie w chwastach, a pokrzywy mam, tak potężne, że chyba będę musiała użyć buldożera.
Co prawda staram się to wszystko ogarnąć, ale te małe czarne pokraki nie odpuszczają nawet w dzień...zima ma jednak swoje plusy
Ewo co to są ślepaki ? Czy to się je
U mnie niestety nie wszystkie lilie zakwitną, bo w czasie mojej nieobecności poskrzypki nażarły się pąków do woli...aby dostały s...biegunki
Kasiu ten powojnik to "Rouge Cardinal". Faktycznie ma cudowne, duże kwiaty.
Kupiłam go w zeszłym roku i jak na razie (odpukać w niemalowane) świetnie rośnie i co najważniejsze kwitnie
Stefanku to faktycznie jest różyczka i to o dość sporych kwiatach
W tym roku kwitła mi wyjątkowo obficie, ale niestety nie było mnie w tym czasie w domu, więc nie ma foto.
Monia ta róża, to nie jest Papageno

Myślę, że raczej Purple Tiger, choć, kto ją wie.
Obiecałam sobie zidentyfikować moje róże, ale minęła jesień...zima...a ja nadal niedouczona
anabuko1 pisze:Iwonko to chyba taka jak moja ,spójrz

Bobbie James
Aniu patrząc na Twoje zdjęcia, to wypisz-wymaluj moja róża
Jednak, kiedy pogrzebałam w necie, to już nie jestem tego taka pewna.
Wszędzie piszą, że ma półpełne kwiaty, a moja...kurcze nie pamiętam