Ja też je uwielbiam i zachwyt nad nimi na pewno mnie nie opuści.
Pozdrawiam i udanego weekendu

Grażynko pogoda ładna ,momentami aż za ciepło,choć dzisiaj nad ranem padało,komary za to taka ilość że szokgracha pisze:Dorotko piękną masz pogodę urlopową
Tereniu żurawki to moje ulubione bylinkiMamciaTerenia pisze:Śliczne żurawki, uzbierałaś niezłą kolekcję![]()
Ja też je uwielbiam i zachwyt nad nimi na pewno mnie nie opuści.
Pozdrawiam i udanego weekendu
Aniu lawendę francuską miałam 3 lub 4 lata z rzędu ,ani razu nie przezimowała więc można ją traktować jako jednoroczną -takie jest moje zdaniewielkakulka pisze:lawendę kupiłam sobie - niebieska, bo szczerza mówiac białej i rózowej nie widziałam. Francuska też widziałam i sie zastanawiam, tylko mam obawy, ze moze słabiej zimuje w gruncie?
Dostałam w gratisie przy jednym zamówieniu -to mięta pieprzowawielkakulka pisze:A to ostatnie w doniczce, to jakis koleusek, czy odmiana miety?
Tojeść mam klasyczną-zieloną ,bordową i pstrolistną Variegatkęanabuko1 pisze:Piekna lilijka![]()
floksy i u mmnie zaczynaja kwitnąć i widzę obok tą sama tojeśc masz ,,,bordową
Po prostu kocham te moje rabatki i pewnie dlatego rośliny mi się rewanżująAgapa pisze:Dobry wieczór Dorotko![]()
przebiegłam przez nawet nie wiem ile stron twojego wątku wstecz i prawie palce zaczęłam gryźć. Masz tyle moich chciejstw, ze szokA jak pięknie Ci rosną. Zachwyciły mnie i Twoje żurawki ,i Twoje dzwonki, hosty, róże, lilie i już sama nie wiem co jeszcze wymienić
I Twoje kompozycje rabat
![]()
U mnie zaczyna kwitnąć pierwszy floks - różowy, pewnie jeszcze z tydzień lub dwa i kolejne kwiaty się pokażą.
Pięknie pokazujesz swój ogród, miło popatrzeć![]()
Siedź na trawce ile chcesz -zapraszam w moje progipratellina pisze:Dorciujak u Ciebie zielono
Pięknie wszystko kwitnie idę dłużej posiedzieć na tej zielonej trawce :p
Ja jestem do mięty dość sceptycznie nastawiona ,kiedyś posadziłam na rabacie i wychodziła po roku wszędzie ,nawet między kamieniami na skalniaku - tą dostałam dlatego posadziłam w doniczce -tak więc za miętę Aniu dziękuję co nie znaczy że nie możesz dostać mojejwielkakulka pisze:Biało-zielona - cudna...ja mam 3 rózne odmiany, ale takiej jeszcze nie - mała wymiana maleńkich gałązek z korzeniami?