Adam_gnatek witaj u mnie
Dusiaaa, furious, Callanthe, Dufin, actus, gianna, Karnova, duju, arlet, Mariusz bardzo Wam dziękuję za odwiedziny

. Jesteście u mnie stałymi bywalcami i bardzo miłymi gości

Jestem bardzo wdzięczna za te miłe wpisy. Ja też regularnie do Was wpadam, sprawdzam co nowego, ale też i stare zdjęcie oglądam. Wybaczcie, nie zawsze pozostawiam ślad. Przeważnie jak już znajdę chwilkę na forum, to na jednej ręcę trzymam moje maleństwo i ciężko jedną ręką poruszać się sprawnie po forum.
Dusiaaa, furious, duju moje dwa biedaki nie są biedakami ze względu na kwitnienie, tylko na swój tragiczny los. Po przekwitnięciu czeka je kompost. Oba mają nieuleczalne choróbska. Zresztą oprócz forumowiczów nikt ich nie ogląda, bo są w odosobnieniu.
A ślimak właśnie rozwinął jeden pączek, tylko jakiś zmutowany jest

Kolor kwiatka ok, ale dwóch płatków brak. Zobaczymy jak się drugi pąk rozwinie.
Callanthe tą Bee Sting wypatrzyłam już jakiś czas temu w necie i czekałam na okazję.
Co do botaników, to niestety c-c nie ma się czym chwalić, może drugi kwiatek będzie lepszy, ale na pewno c1 będzie piękny
Arletko Ty miałaś przed Dniem Matki takiego do sprzedania, ale bardzo szybko został kupiony i mogłam tylko obejść się smakiem. Musiałam udać się do konkurencji
Dufin tą hybrydę kupiłam właśnie na all. Przyszła w idealnym stanie, ale w te okropne upały niestety po dwóch dniach większość pączków opadła. Zostały tylko te największe.
Dufin, gianna, Karnova wiecie jak to jest ze zdjęciami. Słońce lepiej przyświeci i jakoś wychodzą

. Ale dziękuję za komplementy.

. Staram się.
A c-c pociągnęłam bezbarwnym

.

. Może dlatego tak zmutował?
Actus sama nie wiem jak to się stało, że botaniki mają się u mnie tak dobrze. Nie spodziewałam się. Speciosa wypuściła na tym pędzie cztery pąki, tylko pierwszy nie wyrósł. Już się nie mogę doczekać tych pięknych, wymarzonych kwiatów. Wiesz, ja upatruję w takim kwitnieniu dobrych intencji darczyńcy
Mariusz speciosa już tuż, tuż. Niestety c-c nie przyszalał póki co.
Dziękuję za komplementy dla mojej zieleniny!
Wybaczcie, ale zdjęcia małej na forum nie umieszczę. Jak się zmobilizuję, to jej jakąś ładną fotkę zrobię i powysyłam na priv.
Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających moje skromne progi