U Ciebie to czuje się tą przestrzeń
To perukowiec się tak pieknie pokłada przy oczku , no inna ławeczka stoi
Nie dawała mi ta róża spokoju i ją odszukałam (nie sugeruj się ceną, płaciłam inną za goły korzeń) http://www.floribunda.pl/wellbeing-harjangle-id-37.html
Tylko muszę dzisiaj sprawdzić czy faktycznie tak pachnie jak jest w opisie
Tak , to mniejszy perukowiec, ma takie wielkie i ciężkie peruczki,że po deszczu się pokładają
Ławeczka ta sama, tylko...całe malowanie zeszłoroczne oblazło , i tak sobie brzydka czeka na ponowną renowację
Pokaż koniecznie jak ona kwitnie, pamiętałam o niej ale ta nazwa jest dla mnie nie do spamiętania , jest taka piękna jak miała być ?
Dzięki za tą przestrzeń , to prawda, nie brakuje jej u nas
ogólnie z miejsca szczepienia wychodzi tylko jeden pęd, posadziłam głębiej aby może z niego wypuściła.
Może ona przemarzła , nie wiem , ale kilkukrotne przesadzanie też jej nie posłużyło
Kasiu ale pokaz róż
szkoda tylko , że wiatr ci tyle nałamał , moje nowe nabytki też zaczynają kwitnąć tylko chopin mi klapnął , a jak tobie Kasiu rośnie
Dawno nie byłam na forum więc powiedz Kasiu jakie masz wrażenia z murarek , bo teraz to ich już nie ma , czy warto je twoim zdaniem mieć
Bożenko, dziękuję w imieniu różyczek
Wichura była okropna i trochę szkód wyrządziła , ale już roślinki się popodnosiły i zabierają się do kwitnięcia
Mój Chopin też niestety padł
Murarki są fantastyczne, cieszę się że je mam, takie pracowite i wszędzie ich było pełno
Mam nadzieję ,że sobie spokojnie śpią aby obudzić się wiosną
Kasiu, cieszę się że ci się podoba , ja też jestem zadowolona z tych kamieni i w ogóle z oczka
Lilia piękna, nie miałam nigdy takiej podwójnej, mam ją od Ewy Rozanki
Begonie na schodkach przed domem i piękna Calla od Kaśki zza miedzy
Gieniu, ten śliczny liliowiec na zdjęciu powyżej to u Ilonki
Ja mam liliowiec rdzawy, oraz malutki żółty , który już jakiś czas kwitnie i dwa ciemne-bordowo-ceglaste, jeszcze w pąkach .
Kasiu, jestem pod wrażeniem Twojego oczka, szczególnie jego urok pokazuje zdjęcie zrobione z tarasu
No i te róże, hortensje i śliczna begonia
A na nowe różyczki, na poważnie, szukam miejsca