aahh.. ok, ok a tak swoją droga nawet stałam dzisiaj przed tymi doniczkami w sklepie i oglądałam takie większe osłonki, w które można by powsadzać trochę miniaturek i fajnie by to wyglądało, ale zaraz dotarło do mnie, że mam tylko dwie
Josuuuu gaduły jedne nic litości nad ciężko pracującą kobietą nie macie, nie idzie za Wami nadążyć czytać jednego wątku, a tak bym chciała jeszcze do kilku zajrzeć. Kasiu wspaniale prezentują się mini w tej superaśnej filiżance. Czekam na rozkwit pyzy.
Hej Tomeczku ,taka kawe jakbys wypil to siwo Cie widze .No chyba ,ze masz pojemny pecherz Arla ,czytaj czytaj .Jutro powinna byc moja mini od Ciebie ,Magdzia wyslala w poniedzialek ,jak ja wloze pomiedzy ta salate to bedzie wygladac jak ten egzotyczny kwiat na bagnie
Klonik rodem z Tajwanu,prosto spod prysznica bo swiatlo dobre ,wiec musialam pstryknac ,choc mialam pokazac w sobote ,ale jak cos sie rozwinie to sie czlowiek nie powstrzyma i juz .Kwiatek rosnie do gory nogami ,wiec sie nakombinowalam.
marta325 pisze:Ale sliczny . Gdzie Ty kupujesz takie cuda?
Witaj Marto w moich skromnych progach .Tego akurat dostalam od znajomych ,ktorzy byli na wakacjach na Maderze.Moje botaniki kupowalam u producentow tu we Francji,u prywatnych kolekcjonerow,na Aukcjach Eb***.Teraz juz nie kupuje ,bo nie mam gdzie tego upychac
Anka ,przeciez ja tych co mam na drzewku nie upchne a co dopiero dokupywac .Mam jedno powazne chciejstwo tylko Ilse Kestermann,ta ktora mam w awatarku i jak mi sie uda to na pewno kupie.