Aguś , czy olejki eteryczne Boniki wywołują tak specyficzny nastrój , że nie można już o niczym myśleć niż o niej Choć i sam wygląd też może wywołać '' full odlot''
Tadziu małe jest piękne
Kropelko teraz po tych deszczach to nie wygląda tak urodziwie ale zajmę się tymi przekwitniętymi i zaraz pewnie znowu zacznie swój festiwal
Anabulko chyba pogoda im się podoba teraz najładniej wygląda Raubitter..muszę i jej sesje strzelić to przedstawię tę skromną piękność
Iwonko polecam zdrowa i silna-choć ma mała kwiaty potrafi urzekać
muszę się pochwalić...dostałam dziś paczuszkę od Forumki Misi (miały być tylko tulipanki botaniczne )a tu
.......czas uzupełnić rabatki
i taki jeszcze prezent M mi wyspawał
pracowity ale przemiły dzień za mną ...na dobranoc:
wiejski obrazek
i moja największa lilia w ogrodzie-teraz
inne też są
......
i pierwszy kwiat powinien być Westerland ...ale jakiś taki kolor inny no poczekamy zobaczymy co z niej wyniknie
jeszcze raz hortensja
może dzisiejsze dzwonki z rumianem w tle ............i...............trojeść bulwiasta
rzut okiem na hostowy zakątek .....i .............coś skalniaczkowego w trawie piszczy
Aguś
Bardzo się cieszę że mogłam zobaczyc Twój ogródek w realu i teraz już łatwiej jakoś to wszystko ze zdjęć sobie wyobrazić. Lilie piękne i kolorowe inne kwiatuszkie też , ale ten prezent od M jest przepiękny, dla niego za ten dzban na różyczkę, piękna robota.
Aga nie długo będziesz królową róż.. ogromne zmiany w Twoim ogródku...
a wazon dla róż wykonany przez eM cudo... zdjęcia super lubię też Twoje widoczki...