Już kilka razy widziałam taki okaz na forum, teraz tego Twojego ... od Twojego i ciągle mi się podoba. Miniaturki nie wykupione powiadasz? A ja miałam wrażenie że ciągle jest na nie duże zapotrzebowanie. U mnie w mieście nawet kwiaciarnie nie sprowadzają, o marketach nie wspomnę
Dufin - Tak mam dwa takie same, nie wiem co z nim zrobię, może ktoś będzie chętny ... A co do koszyka to mój N to wymyślił mniej więcej tak to wygląda z innego marnieszjego ujęcia. gianna - Stoi ich tam ze 25 szt, więc gdybyś lub ktoś inny chciał kupić w ciemno to mogę kupić i wysłać, to zresztą do obgadania na PW.
P.S. są jeszcze inne rodzaje, mogę pognać mojego N z aparatem i porobi zdjęcia.
Dla Dufinki :
Pozdrawiam
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
bardzo mi się to podoba Muszę kupić wiszące kwietniki i poprosić Mojego N. o małe borowanie
a może posadzisz oba do jednej większej doniczki i będziesz miała więcej pędów?
Dufin - Pogadaj ze swoim N ja już planuje wieszać następne a co do posadzenia razem nie chce ryzykować bo ten pierwszy i tak wymaga przesadzenia do większej a już raz przekombinowałam i teraz "zipie" a jak nikt nie skusi się na Niego to albo wyląduje u Mamy albo ( i to najpewniejsze) zostanie z Nami
actus - witam Panią
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
Moja połowa od razy odłożyła miniaturki i wzięła tego
-- 3 lip 2013, o 21:28 --
A no czai się a jak chcesz go zobaczyć w okazałości zapraszam na str. 13 (troszku przekłamane kolory bo aż taki żółty nie jest i bardzo wyblakł )
Już CI odpisałam
-- 3 lip 2013, o 21:28 --
A no czai się a jak chcesz go zobaczyć w okazałości zapraszam na str. 13 (troszku przekłamane kolory bo aż taki żółty nie jest i bardzo wyblakł )
Już CI odpisałam
Karnova pisze:
Już CI odpisałam
Byłam na 13, mam identycznego, ale teraz odpoczywa.
piękne kwitnienie , kosz fajny pomysł, ja poluje na jakieś większe kosze w fajnej cenie, ale wszędzie ponad 50zł
Marta ja bym nie ryzykował, bo jeszcze bez sufitu zostaniesz
adam_gnatek - Witam Cie w moich skromnych progach dziękuje bardzo , co do kosz to zwykła doniczka plus łańcuszek i oto efekt , co do większych też się rozglądałam ale tak jak napisałeś ceny powyżej 50 zł....Co do sufitu istnieje takie ryzyko ale czyż nie było by cudnie mieć sufit w samych orchideach? Zapraszam ponownie