Witaj Beatko jak tam zdróweczko przepraszam że się nie odzywam ale najpierw choróbska mnie gnębiły teraz praca i inne zajęcie nie mam czasu na nic poza tym jakoś te niże na mnie działają usypiająco po prostu nie mam sił ale myślę że się pogoda wyklaruje i dojdę do siebie- czy masz pełną bordową malwę mogę przesłać nasiona wschodzą bo u mnie już rosną jak tylko chcesz wyślę .
lojka 63 Joluś odpocznij dojdź do siebie .Zdróweczko jest trochę kaszel mnie męczy ale to chyba alergiczny od traw.Malwę mam bordową ciemna i różową z fotki Ja już ogarnęłam ogródek a dziś dużo nasadziłam nowości od naszej forumowej koleżanki a mojej sąsiadki .
Spróbuj póxniej, albo jutro rano - czasami fotosik strajkuje. I to tak dziwnie, że ja nie mogę wstawić fotek a w tym czasie kto inny wrzuca bez problemu
Dobrze że przez ten czas co miałam awarię nie wtawiałaś zdjęć.Teraz będę na bieżąco , chyba ze znowu mnie odłączą .Piekne kwitnienia pokazujesz, ale poproszę jakiś widoczek ogólny.Pewnie szałowo to wszystko wygląda teraz